Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss

Tilbakemeldinger fra kunder

Spilleplan:


"Det var helt knall! Det var trampeklapp og ståpels i hele salen. Dere er proffe i alle ledd. Tekstene var glimrende, musikken var super og fremføringen helt strålende. Tusen takk for perfekt levert oppdrag!"

Pop-up musikal for Norske Boligbyggelags Landsforbund

 

«Det var alle tiders underholdning, vi var veldig fornøyd. Tusen takk! :)»

SINTEF, Trondheim etter forestilling på deres nyttårsball

 

"Samarbeid, omstilling, medarbeiderskap og ledelse var noen av de tema som impro-forestillingen plukket ned med humør, med alvor og med spissede poenger!

Gevinsten var oppglødde og fornøyde medarbeidere der Det Andre Teatret var en noe annen oppsummering på dagen enn deltakerne hadde ventet seg!"

Helsedirektoratet, Oslo etter forestilling på et divisjonsseminar

 

“Vi ville prøve en annerledes middagsunderholdning da vi hadde en gruppe på 35 personer på konferanse på Hafjell.
Vi kontaktet Det Andre Teateret som var veldig positive til oppgaven og de utviklet et improvisert mordmysterium for oss, skreddersydd til klientens bransje.
Med fem dyktige improvisatører og en improvisert scene blant publikum, fikk vi tre morsomme akter fylt av morsomme poenger og fargerike karakterer. “

Just Cruzin’ Productions etter Murder Mystery på Hafjell

 

«Vi hadde en veldig fin seanse med dere i forrige uke! De var positive, kreative og fikk med seg hele forsamlingen på aktivitetene. Dette til tross for at det var sent på dag og mange av oss hadde hatt en lang dag. I utgangspunktet krevende å skulle holde på oppmerksomheten fra en litt sliten forsamling, men dere fikk opp energien, humøret var på topp og alt i alt var vi veldig fornøyde. Tilbakemeldingen fra medarbeiderne våre er også kjempebra! Vil definitivt anbefale dere videre!»

Gjensidige etter workshop hos dem

 

«Tusen takk for de to unge damene vi fikk tildelt. Det ble en svært morsom og annerledes ettermiddag. Alt vi gjorde av improvisasjoner og andre «ablegøyer» har stor overføringsverdi til det hver enkelt står i hver dag. Ingen dager er like i helsevesenet. Mye må tas på sparket, uforutsette hendelser dukker opp svært ofte og det å kunne/ måtte spille på lag med hverandre er helt essensielt for å lykkes. Vi var svært fornøyd og jeg har allerede mottatt mange positive tilbakemeldinger.»

Workshop for Sykehjemsetaten

 

«Vi brukte Det Andre Teateret under IKEAs kataloglansering 2014. Temaet for lanseringen var “En god dag starer her” og Det Andre Teaterets oppgave var å leve ut gjenkjennelige morgenstunder på en humoristisk og engasjerende måte. Teateret viste en profesjonell forståelse for oppgaven, og bidro til å løfte innholdet utover forventningene. Skuespillerne hadde bøttevis med sjarm og talent og avvæpnet intetanede gjester med morsomme episoder fra soverommet. Tilbakemeldinger fra både gjester og presse var ensidig positive, og vi fikk for alvor bevist at en sammenblandingen av kultur- og humorinnslag med kommersielle arrangementer kan gi gode resultater - I hvert fall med Det Andre Teateret.»

Trigger etter jobb med IKEA

 

Book oss: booking@detandreteatret.noTilbakemeldinger fra kunder

Kjetil Aavik

rss

Verdt vite

Rå Power

R Power

Vi gleder oss til fredag 16/3, da kan du nemlig få med deg gjestene Amy og Joleen fra Rapid Fire Theatre i Edmonton, som endelig kommer på besøk igjen! Inspirert av sine tidligere besøk i Norge har de laget duo-forestillingen Rå Power. Spilles på engelsk! Rougher. Tougher. Brutally spontaneous. In Rå Power, Joleen Ballendine and Amy Shostak, two senior performers from Rapid Fire Theatre, are focused on chasing joy and doing things that scare them. They will explore an everyday action through scenes, songs, and whatever other ways they feel like.

Published 13.03.18

Les mer

Meld deg p vrt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

         
 

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

         
 

english

aid=2535