Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss

Tilbakemeldinger fra kunder

Spilleplan:

Forestillinger kan skreddersys til den aktuelle bedriften, og kan finne sted både på arbeidsplassen og i våre lokaler.

"Samarbeid, omstilling, medarbeiderskap og ledelse var noen av de tema som impro-forestillingen plukket ned med humør, med alvor og med spissede poenger!

Gevinsten var oppglødde og fornøyde medarbeidere der Det Andre Teatret var en noe annen oppsummering på dagen enn deltakerne hadde ventet seg!"

Helsedirektoratet, Oslo etter forestilling på et divisjonsseminar – 29.9.2016

 

«Det var alle tiders underholdning, vi var veldig fornøyd. Tusen takk! :)»

SINTEF, Trondheim etter forestilling på deres nyttårsball – 11.01.2014

 

“Vi ville prøve en annerledes middagsunderholdning da vi hadde en gruppe på 35 personer på konferanse på Hafjell.
Vi kontaktet Det Andre Teateret som var veldig positive til oppgaven og de utviklet et improvisert mordmysterium for oss, skreddersydd til klientens bransje.
Med fem dyktige improvisatører og en improvisert scene blant publikum, fikk vi tre morsomme akter fylt av morsomme poenger og fargerike karakterer. “

Just Cruzin’ Productions etter Murder Mystery på Hafjell – 15.01.14

 

«Vi brukte Det Andre Teateret under IKEAs kataloglansering 2014. Temaet for lanseringen var “En god dag starer her” og Det Andre Teaterets oppgave var å leve ut gjenkjennelige morgenstunder på en humoristisk og engasjerende måte. Teateret viste en profesjonell forståelse for oppgaven, og bidro til å løfte innholdet utover forventningene. Skuespillerne hadde bøttevis med sjarm og talent og avvæpnet intetanede gjester med morsomme episoder fra soverommet. Tilbakemeldinger fra både gjester og presse var ensidig positive, og vi fikk for alvor bevist at en sammenblandingen av kultur- og humorinnslag med kommersielle arrangementer kan gi gode resultater - I hvert fall med Det Andre Teateret.»

Trigger etter jobb med IKEA - august, 2014

 

«Vi hadde en veldig fin seanse med dere i forrige uke! De var positive, kreative og fikk med seg hele forsamlingen på aktivitetene. Dette til tross for at det var sent på dag og mange av oss hadde hatt en lang dag. I utgangspunktet krevende å skulle holde på oppmerksomheten fra en litt sliten forsamling, men dere fikk opp energien, humøret var på topp og alt i alt var vi veldig fornøyde. Tilbakemeldingen fra medarbeiderne våre er også kjempebra! Vil definitivt anbefale dere videre!»

Gjensidige etter workshop hos dem – mars, 2014

 

«Tusen takk for de to unge damene vi fikk tildelt. Det ble en svært morsom og annerledes ettermiddag. Alt vi gjorde av improvisasjoner og andre «ablegøyer» har stor overføringsverdi til det hver enkelt står i hver dag. Ingen dager er like i helsevesenet. Mye må tas på sparket, uforutsette hendelser dukker opp svært ofte og det å kunne/ måtte spille på lag med hverandre er helt essensielt for å lykkes. Vi var svært fornøyd og jeg har allerede mottatt mange positive tilbakemeldinger.»

Workshop for Sykehjemsetaten – februar, 2014Booking1

Foto: TanjaSteen

rss

Verdt vite

Alice i Eventyrland

Alice i Eventyrland

Andreas Tønnesland fra ensemblet går andre året ved Teaterhøgskolen i Oslo. Klassen hans spiller i disse dager Sommerteater i Frognerparken, "Alice i Eventyrland". Forestillingen er en musikalsk forundringspakke som passer for barn fra 4 år og oppover. Andreas ser du i rollen som den hvite kaninen. God sommer!

Published 22.06.17

Les mer

Meld deg p vrt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten  

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten  

english

aid=2535