Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss

Tilbakemeldinger fra kunder

Spilleplan:


"Det var helt knall! Det var trampeklapp og ståpels i hele salen. Dere er proffe i alle ledd. Tekstene var glimrende, musikken var super og fremføringen helt strålende. Tusen takk for perfekt levert oppdrag!"

Pop-up musikal for Norske Boligbyggelags Landsforbund

 

«Det var alle tiders underholdning, vi var veldig fornøyd. Tusen takk! :)»

SINTEF, Trondheim etter forestilling på deres nyttårsball

 

"Samarbeid, omstilling, medarbeiderskap og ledelse var noen av de tema som impro-forestillingen plukket ned med humør, med alvor og med spissede poenger!

Gevinsten var oppglødde og fornøyde medarbeidere der Det Andre Teatret var en noe annen oppsummering på dagen enn deltakerne hadde ventet seg!"

Helsedirektoratet, Oslo etter forestilling på et divisjonsseminar

 

“Vi ville prøve en annerledes middagsunderholdning da vi hadde en gruppe på 35 personer på konferanse på Hafjell.
Vi kontaktet Det Andre Teateret som var veldig positive til oppgaven og de utviklet et improvisert mordmysterium for oss, skreddersydd til klientens bransje.
Med fem dyktige improvisatører og en improvisert scene blant publikum, fikk vi tre morsomme akter fylt av morsomme poenger og fargerike karakterer. “

Just Cruzin’ Productions etter Murder Mystery på Hafjell

 

«Vi hadde en veldig fin seanse med dere i forrige uke! De var positive, kreative og fikk med seg hele forsamlingen på aktivitetene. Dette til tross for at det var sent på dag og mange av oss hadde hatt en lang dag. I utgangspunktet krevende å skulle holde på oppmerksomheten fra en litt sliten forsamling, men dere fikk opp energien, humøret var på topp og alt i alt var vi veldig fornøyde. Tilbakemeldingen fra medarbeiderne våre er også kjempebra! Vil definitivt anbefale dere videre!»

Gjensidige etter workshop hos dem

 

«Tusen takk for de to unge damene vi fikk tildelt. Det ble en svært morsom og annerledes ettermiddag. Alt vi gjorde av improvisasjoner og andre «ablegøyer» har stor overføringsverdi til det hver enkelt står i hver dag. Ingen dager er like i helsevesenet. Mye må tas på sparket, uforutsette hendelser dukker opp svært ofte og det å kunne/ måtte spille på lag med hverandre er helt essensielt for å lykkes. Vi var svært fornøyd og jeg har allerede mottatt mange positive tilbakemeldinger.»

Workshop for Sykehjemsetaten

 

«Vi brukte Det Andre Teateret under IKEAs kataloglansering 2014. Temaet for lanseringen var “En god dag starer her” og Det Andre Teaterets oppgave var å leve ut gjenkjennelige morgenstunder på en humoristisk og engasjerende måte. Teateret viste en profesjonell forståelse for oppgaven, og bidro til å løfte innholdet utover forventningene. Skuespillerne hadde bøttevis med sjarm og talent og avvæpnet intetanede gjester med morsomme episoder fra soverommet. Tilbakemeldinger fra både gjester og presse var ensidig positive, og vi fikk for alvor bevist at en sammenblandingen av kultur- og humorinnslag med kommersielle arrangementer kan gi gode resultater - I hvert fall med Det Andre Teateret.»

Trigger etter jobb med IKEA

 

Book oss: booking@detandreteatret.noTilbakemeldinger fra kunder

Kjetil Aavik

rss

Verdt vite

Premiere Karatekidden

Premiere Karatekidden

Evelyn Rasmussen Osazuwa ble verdensmester i slampoesi 2017, og står for sesongens første premiere 18. januar kl 21:00 med forestillingen "Karatekidden". En forestilling om å aldri kunne stå stille, sitte stille, være stille. Om å leve fritt og få drømmer oppfylt i en problemfri hverdag - helt til alt forandrer seg og det kun er ett ønske som betyr noe på lista. Om å vente på svar fra myndighetene som 14- åring. Kommer pappa hjem til jul? Med seg på scenen har hun beatboxer/ Master of Awesomeness; Beatur.

Published 13.01.18

Les mer

Meld deg p vrt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

        
 

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

        
 

english

aid=2535