Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss

Tilbakemeldinger fra kunder

Spilleplan:

Improshowet var en innertier og en flott avslutning på en faglig samling for 160 gjester på Vulkan Arena. Mads og Ingvild er dyktige og svært profesjonelle og det tok ikke mange minuttene før de hadde hele salen i sin hule hånd. Som arrangør er det en fryd å kunne krydre events av alle slag med improshow – det anbefales varmt!

Orator Team etter Improshow på lukketarrangement

 

«Terningkast 6! Jeg anbefaler på det varmeste å bruke Det Andre Teatret som underholdning. Vi brukte det på vår interne kick off og det var en utrolig suksess. Mye humor og de ansatte snakket om det i flere dager etterpå. Forestillinger kan skreddersys til den aktuelle bedriften, og kan finne sted både på arbeidsplassen og i våre lokaler.»

Arrow ECS Norway AS etter Improshow på interne kick-off fest

"Det var helt knall! Det var trampeklapp og ståpels i hele salen. Dere er proffe i alle ledd. Tekstene var glimrende, musikken var super og fremføringen helt strålende. Tusen takk for perfekt levert oppdrag!"

Pop-up musikal for Norske Boligbyggelags Landsforbund

 

«Det var alle tiders underholdning, vi var veldig fornøyd. Tusen takk! :)»

SINTEF, Trondheim etter forestilling på deres nyttårsball

 

"Samarbeid, omstilling, medarbeiderskap og ledelse var noen av de tema som impro-forestillingen plukket ned med humør, med alvor og med spissede poenger!

Gevinsten var oppglødde og fornøyde medarbeidere der Det Andre Teatret var en noe annen oppsummering på dagen enn deltakerne hadde ventet seg!"

Helsedirektoratet, Oslo etter forestilling på et divisjonsseminar

 

“Vi ville prøve en annerledes middagsunderholdning da vi hadde en gruppe på 35 personer på konferanse på Hafjell.
Vi kontaktet Det Andre Teateret som var veldig positive til oppgaven og de utviklet et improvisert mordmysterium for oss, skreddersydd til klientens bransje.
Med fem dyktige improvisatører og en improvisert scene blant publikum, fikk vi tre morsomme akter fylt av morsomme poenger og fargerike karakterer. “

Just Cruzin’ Productions etter Murder Mystery på Hafjell

 

«Vi hadde en veldig fin seanse med dere i forrige uke! De var positive, kreative og fikk med seg hele forsamlingen på aktivitetene. Dette til tross for at det var sent på dag og mange av oss hadde hatt en lang dag. I utgangspunktet krevende å skulle holde på oppmerksomheten fra en litt sliten forsamling, men dere fikk opp energien, humøret var på topp og alt i alt var vi veldig fornøyde. Tilbakemeldingen fra medarbeiderne våre er også kjempebra! Vil definitivt anbefale dere videre!»

Gjensidige etter workshop hos dem

 

«Tusen takk for de to unge damene vi fikk tildelt. Det ble en svært morsom og annerledes ettermiddag. Alt vi gjorde av improvisasjoner og andre «ablegøyer» har stor overføringsverdi til det hver enkelt står i hver dag. Ingen dager er like i helsevesenet. Mye må tas på sparket, uforutsette hendelser dukker opp svært ofte og det å kunne/ måtte spille på lag med hverandre er helt essensielt for å lykkes. Vi var svært fornøyd og jeg har allerede mottatt mange positive tilbakemeldinger.»

Workshop for Sykehjemsetaten

 

«Vi brukte Det Andre Teateret under IKEAs kataloglansering 2014. Temaet for lanseringen var “En god dag starer her” og Det Andre Teaterets oppgave var å leve ut gjenkjennelige morgenstunder på en humoristisk og engasjerende måte. Teateret viste en profesjonell forståelse for oppgaven, og bidro til å løfte innholdet utover forventningene. Skuespillerne hadde bøttevis med sjarm og talent og avvæpnet intetanede gjester med morsomme episoder fra soverommet. Tilbakemeldinger fra både gjester og presse var ensidig positive, og vi fikk for alvor bevist at en sammenblandingen av kultur- og humorinnslag med kommersielle arrangementer kan gi gode resultater - I hvert fall med Det Andre Teateret.»

Trigger etter jobb med IKEA

 

Book oss: booking@detandreteatret.noTilbakemeldinger fra kunder

Kjetil Aavik

rss

Verdt vite

Få med deg premieren på "2 for 1"

F med deg premieren p "2 for 1"

Fredag (23/11) kl 19:30. Dette er Forestillingen hvor publikum bestemmer titlene.  Improvisatørene kjemper for å fortelle to historier og spille flere roller på samme tid. En god deal med andre ord to teaterstykker til prisen av en. Forestillingen er inspirert av det San Fransisco-baserte teatret BATS sin forestilling “Double Feature”, etter en idé av Rafe Chase. Vi gleder oss!

Published 19.11.18

Les mer

Meld deg p vrt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

         
 

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

         
 

english

aid=2535