Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss

The Classics

I tillegg til de løpende kursseriene våre, tilbyr Det Andre Teatret også spesialiserte helgekurs denne våren. Vi har spurt noen av våre mest rutinerte folk om å holde kurs innenfor sitt interesseområde, og deres respons tilsier at det blir noen intense og engasjerte helgedager for alle kursdeltagere.

Kurstider:
Lørdag 11. april 11-16
Søndag 12. april 11-16

Prisen er 1600 kr for helgen.
påmelding kan gjøres til:  kurs@detandreteatret.no

Neste kurs starter:

lørdag 11.apr kl. 11:00 04/11/2015 Billett
Lørdag og søndag - Fra 11-16

Helgekurs med Tony Totino

Tony Totino er DATs grand old man som alltid minner oss på de grunnleggende byggesteinene i improvisasjon og sørger for å holde den faglige standarden i hevd.

Denne sesongen har vi invitert ham til å holde et helgekurs i de klassiske improøvelsene. Øvelser som for eksempel ”ett og ett ord” og ”én stemme” blir ofte hastet igjennom på vanlige kurs, men ofte brukt flittig i selve forestillingene. Dette kurset tar derfor et dypdykk i disse klassiske teknikkene; hva som ligger til grunn for dem, hvordan man kan utfordre seg selv med dem – og ikke minst, tid og veiledning for å øve og øve og øve. Det er ikke uten grunn at Keith Johnstone gjorde dette i dagesvis med sine studenter!

Tony Totino var en av de opprinnelige medlemmene av Loose Moose theater i Calgary (anno 1977) som er regnet som gruppen som startet hele teatersportbølgen. Idag er han regnet som en av Norges fremste eksperter på improvisert teater. Tony er selv improvisatør og regissør som både spiller og holder kurs her på Det Andre Teatret.

Kursets pris og datoer finner du på nett.
 

PÅMELDING OG AVBESTILLING

Deltagerne er selv ansvarlige for å gjøre seg kjent med disse retningslinjene.

På alle våre kurs er det et begrenset antall deltakere, og førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder. Det betyr at du kan melde deg på siste dag før kurset, men vi anbefaler å være tidlig ute, siden kursene pleier å fylles opp. Påmelding gjøres ved å sende fullt navn, postadresse, epostadresse, navnet på kurset du vil melde deg på samt startdato for dette til kurs@detandreteatret.no. Unntaket er Impro for historiefortellere - nivå 3 som krever egen søknad - se våre nettsider for retningslinjer. Hvis du melder på noen andre enn deg selv trenger vi overstående informasjon for den som skal faktureres, samt fullt navn og epostadresse til den som skal delta på kurset. Melder du på flere på en gang trenger vi fakturainformasjon for hvem som skal betale for den enkelte, samt fullt navn og epostadresse til hver av de påmeldte. Når du har mottatt en bekreftelsesmail fra oss er du påmeldt. Du er bare påmeldt etter å ha mottatt bekreftelsesmail fra produsent Helene. Muntlige avtaler gjelder ikke.

Impro Basic nivå 1 er åpent for alle. Impro Basic nivå 2 krever at man har tatt nivå 1 først -  her gjør vi ingen unntak. Impro for historiefortellere - nivå 3 krever at man har tatt nivå 1 OG nivå 2, ELLER at man har tatt nivå 1 OG deltatt på flere Micetro-forestillinger på scenen. Er du usikker er det bare å spørre en tidligere kursholder eller en av de ansvarlige på Micetro.


Påmelding til alle kurs ved Det Andre Teatret er bindende fra tre uker før kursstart. Avmelding før fristen gir ingen økonomiske forpliktelser. Ved avmelding senere enn tre uker før kursstart vil hele kursavgiften bli belastet. Det er fordi det da kan være vanskelig å finne en erstatter til kurset. En betalt plass kan selvfølgelig benyttes av andre, men gi beskjed til oss om dette. Vi tar forbehold om avlysning ved for få deltakere. Ved mange påmeldte er det mulighet til å sette seg på venteliste. For å sette seg på venteliste må man sende inn samme informasjon som ved påmelding. Det anbefales å melde seg på neste ledige kurs samtidig som man setter seg på venteliste.

Faktura sendes ut via epost uken før kursstart. En epost med praktisk informasjon sendes ut omtrent samtidig. Dersom du har spørsmål om din påmelding eller noen av kursene, ta kontakt med produsent Helene på mail helene@detandreteatret.no.Tony Totino
rss

Verdt å vite

Nesten som en vanlig julegave, bare litt morsommere!

Nesten som en vanlig julegave, bare litt morsommere!

Vi har gavekort hele året, men minner om det nå som vi nærmer oss jul! JA det er julegaven til den som har alt!  Du velger summen, kan benyttes når som helst innen et år, veier lite, men rommer mye. NB! Kjøpes kun på nett. 

Published 02.12.18

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

         
 

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

         
 

english

aid=2838