Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss

Kurs for profesjonelle skuespillere og sceneutøvere

Kurset går fra 26-30 november, klokken 10.00-14.00 hver dag.
Pris: 2000 kr
Kurset holdes på intimscenen på Det Andre Teatret

Neste kurs starter:

mandag 26.nov kl. 10:00 11/26/2018 Billett
Kurs for profesjonelle skuespillere og sceneutøvere

Etter å ha tilbudt kurs til det generelle publikum i en årrekke ønsker vi nå å invitere til en kursserie som utelukkende fokuserer på erfarne skuespillere og sceneutøvere. Målet med kurset er å lære bort improvisasjon som et verktøy, med utgangspunkt i deltagernes kompetanse og tidligere erfaring.

Improvisasjon trener oss på tilstedeværelse, spontanitet, intuitivitet, evnen til å endre oss på scenen, viljen til å gå inn i det ukjente og gleden ved å feile. Vår erfaring er at disse elementene kan hjelpe skuespillere til en enda mer leken og produktiv prøveprosess, finne en større autonomi som skuespiller, øke gleden av å jobbe spontant og være tilgjengelig i skuespillerarbeidet.

Kurset starter med øvelser og leker der vi jobber med sentrale begreper innenfor faget. Videre ser vi på hva som bidrar til å lage en god improvisert historie, jobber med endringsvilje og emosjonell tilgjengelighet.

Kurset går på dagtid og strekker seg over fem dager og passer alle profesjonelle utøvere som ønsker å lære mer om improvisasjon. Kriteriet for bakgrunn er skuespillerutdannelse eller relevant yrkeserfaring som strekker seg over 3 år.

 

Kursholder er Cathrine Frost Andersen

Cathrine er skuespiller og improvisatør på Det Andre Teatret. Hun har vært i ensemblet på huset siden det åpnet i 2011 og er nå fagansvarlig for kursavdelingen hos oss. Hun er utdannet skuespiller og har lang erfaring innenfor feltet, både fra frigrupper, institusjonsteatre og TV. Cathrine er en av våre mest erfarne kursholdere. Hun har drevet med improvisasjon i 15 år og deltatt på en rekke forestillinger og festivaler i inn- og utland.Utenfor Teatret
Cathrine Frost Andersen
rss

Verdt å vite

Improkurs for barn

Improkurs for barn

Er ikke fotballtrening, ballett eller sjakk noe for deg? Kanskje impro er tingen? Er du mellom 10-14 år kan du melde deg på improkurs som går 8 tirsdager fra 9/10 til  27/11, og lørdager i hele november er det kurs for barn mellom 5-7 år fra kl 12-13. I tillegg fortsetter vi  med Drømmelørdag, dagen hvor de fra 10-14 år tar over teatret med workshop fra kl 13:30, og forestilling kl 15:00. Vi gleder oss!

Published 28.09.18


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

         
 

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

         
 

english

aid=5416