Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss

Vår kjære Åsleik Engmark er død

Spilleplan:

Det var med stor sorg vi i går mottok den forferdelige beskjeden om at Åsleik Engmark er gått bort.

Åsleik var litt som slektningen vi ikke visste vi hadde da han først kom til Det Andre Teatret, og heldigvis for oss opplevde vi at han fant et improvisasjons-hjem her. Han var først innom på besøk, både med egne forestillinger og som gjest i husets produksjoner, før han ble fast inventar som rampete og varm konferansier for forestillingen ”På grensen til sang”. I tillegg utviklet og spilte han og Jon Rørmark forestillingen «Aladdin og Hans Magiske Europa Flyktningturné 2016-2017» hos oss. Det var både en glede og en ære å ha Åsleik som kollega og vi hadde så mange planer om alt vi skulle finne på sammen.

Åsleik toget for alvor inn i hjertene våre da han valgte å legge feiringen av sin 50-årsdag hos oss, og attpåtil ba oss om å spille ut livet hans på scenen. I løpet av en fantastisk kveld fikk vi møte familie, venner og kollegaer – samt høre og lære om det utrolige livet Åsleik har levd. Det sier litt om Åsleik når han, i et slikt selskap, forteller i detalj om de verste tinga han har gjort. Han turte alltid å gå lengre enn de fleste, og han stod i det.

Vi lærte Åsleik å kjenne som en lojal, morsom og inspirerende kollega og venn for hele huset. Han ivret etter å gi den aller beste kvaliteten til publikum, og man kunne alltid stole på hans skarpe og profesjonelle blikk. Åsleik var alltid generøs, delte villig av sin kunnskap og erfaring og var opptatt av å bidra til at alle skulle få utvikle seg og lære. På scenen var han alltid herlig uforutsigbar, og vi gliste med skrekkblandet fryd når han fikk fot på å tulle med en i publikum, prøvde å holde oss i sjakk, OG plutselig satte i gang med å lage en låt. Det var imponerende og inspirerende å se en mann i voksen alder stadig lete etter nye utfordringer – for seg selv og for de rundt seg.

Det er med stor sorg vi takker for det alt for korte vennskapet vi fikk. Åsleik vil bli dypt savnet – både bak og på scenen. Vi sender varme tanker til hans samboer, barn, nærmeste familie og venner.

Publisert: 14.02.17 00:15


Åsleik Engmark2

tor Orset

rss

Verdt å vite

Tyrannen - Premiere

Tyrannen - Premiere

Vår kjære Kristin Jess Rodin har premiere på sin soloforestilling "Tyrannen" fredag 28. april kl 19.30. Dette er historien om en tyrann som utslettet sitt eget folk og som eneste gjenlevende prøver å fortsette livet som normalt. Det er tross alt mye morsomt man kan finne på i eget selskap. Det er også en historie om den vakre og vanskelige kjærligheten.

Published 21.04.17

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten  

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten  

english

aid=4258