Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss

Ofte stilte spørsmål

Spilleplan:

Her har vi samlet noen overskrifter med informasjon ut ifra de spørsmålene vi oftest blir stilt. Skulle du ikke finne svar på det du lurer på her, er det bare å sende oss en epost på post@detandreteatret.no eller via Facebook. Du får svar innen en uke.

 

Kjøp og feilkjøp av billetter

Billetter kan du kjøpe på nett ved å klikke på de røde billett-lenkene som du finner ved forestillingene eller på billettoversikten. Maks antall billetter som kan kjøpes i samme operasjon er 10 stk.

For kjøp av billetter til grupper over 10 personer, send en e-post til billettluka@detandreteatret.no

For spørsmål knyttet til eventuelt feilkjøp av billetter eller avbestillingsforsikring ved sykdom o.l.: ring Eventim på +47 21 95 92 00 eller gå til eventim.no. Eventims kundeservice har åpningstid mandag til torsdag 10:00-17:00 og fredag 10:00-15:30.

Vit at alt av salg, retur og feil med billettene må ordnes av Eventim da det er de som tar seg av vårt billettsalg. 

Hvis du ikke kommer videre i ditt kjøp på nettsidene våre er det mest sannsynlig fordi forestillingen er utsolgt på nett. Ved andre tekniske problemer, kontakt Eventim. Teatret har dessverre ikke telefonsupport.

OBS! Legg merke til at ved kjøp av billetter til utsolgt forestilling blir du automatisk videreført til neste ledige dato. Dobbeltsjekk av datoen er riktig før du gjennomfører kjøpet.  
 

Utsolgt på nett? - Billetter i døra (NB! Kun på Hovescenen!)

Fortvil ikke, det holdes alltid av billetter til forestillinger i hovedscenen til salg i billettluka. Denne åpner én time før forestillingstart. Hvis du møter opp i god tid er det god sjans for at du får billett. Det er kun anledning til å kjøpe maks fire (4) billetter per person av disse resterende billettene. Til forestillinger på intimscenen legges samtlige billetter ut på nett.
 

Har du kjøpt billett men ikke fått den?

Kjøpte billetter kommer på epost fra Eventim, husk å sjekke din spam-/junkmappe i tilfelle den har havnet der. Finner du de fortsatt ikke er det bare å ta kontakt med oss på ane@detandreteatret.no.
 

Må jeg skrive ut billetten for å komme inn?

Billetter som kjøpes på internett kan du printe ut på papir, men vi foretrekker at du laster den ned på smarttelefon og viser i døra, dersom det er mulig. Det er kult å tenke miljø!
 

Slipper jeg inn i teatersalen selv om jeg kommer for sent?

Når forestillingen begynner stenger vi dørene inn til salen, og du vil ikke kunne slippe inn i salen. Møt opp i tide for å være sikker på at du får benyttet billetten din!
 

Hva er prisen på en billett?

Prisene for en forestilling på Det Andre Teatret varierer fra 70,- til 150,- per person. Enkelte utvalgte forestillinger kan ha høyere eller lavere pris, se billettoversikten for gjeldende priser.

Billettoversikten henter prisene fra Eventim.no. I de få tillfellene der prisen varierer mellom forestillingsbeskrivelsen og Eventim, er det prisen på Eventim som gjelder. Dette kan skje pga. menneskelige feil ved fortløpende endringer.
 

Gavekort

Ja, vi selger gavekort! Disse kan du kjøpe her eller i billettluka. I billettluka kan du også få kjøpt et stilig etui til gavekortet, designet av Bendik Kaltenborn. Hvis du kjøper på nett får du tilsendt gavekortet på epost slik at det kan printes ut.

Alle gavekort må aktiveres med en PIN-kode som den som kjøper får på epost. Kjøper man i luka står PIN-koden på gavekortet. Har du vanskeligheter med gavekortet ditt, ta kontakt med Ane på ane@detandreteatret.no.

Gavekort kan kun brukes på billetter og popkron. Kafeen og kurs er ikke inkludert i disse gavekortene.

Legg merke til at gavekortet kun er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato. Det er dessverre ikke mulig å forlenge gaverkotet utover dets gyldighet.


Student- og grupperabatt

Nei dessverre. Istedet for rabatter har vi generelt lagt oss på en veldig snill pris for alle.

 

Ledsager

Ønsker du å forbestille billetter som ledsager, vennligst ta kontakt med Ane på ane@detandreteatret.no. Ledsagerbillett kan også kjøpes i billettluka. 

Gyldig ledsagerbevis må fremvises i døra. 

 

De Andre Barna

De Andre Barna er Det Andre Teatres satsing for barn. På tirsdager er det kurs for barn fra 10 til 12 år. På lørdager er det Drømmelørdag: gratis workshop fra 13:30-15:00 for barna fra 10 år oppover og barneforestilling 15:00 som passer for alle fra 6 år.

Les alt om kurset på tirsdager og Drømmelørdag her. For ytterligere spørsmål rundt påmelding til kurs og workshopene, send en epost til andrebarn@detandreteatret.no. Vi svarer deg så raskt vi kan. 


Innslag i forestillinger

Det kommer mange bursdagsfester, utdrikningslag og ulike sammenkomster på våre forestillinger som kommer med forespørsler om innslag i forestillingen. Skulle anledningen by seg kan det hende at vi kan bringe det opp i forestillingen men dette er ikke noe vi kan love ettersom forestillingen er improvisert. Vi har alltid forestillingens beste og det totale publikummet i tankene.

 

Lengde på forestillingene

De fleste forestillinger hos oss varer i opp mot to timer med pause. Noen forestillinger varer i underkant av en time. Dette gjelder de sene forestillingene på lørdager samt enkelte andre. Sjekk vårt program på nett eller i trykt form for mer informasjon om den enkelte forestilling.


Plasser i salen

Vi har ikke nummererte plasser hos oss og det er derfor førstemann til mølla på hvem som får sitte hvor. I prinsippet kan man se godt fra alle plasser, selv om flere er et stykke bak i salen. Dørene til forestillingen åpner ca 10-20 min før forestillingstart og stenger nøyaktig på tidspunktet forestillingen skal starte. For å sikre deg den plassen du vil ha bør du møte opp senest en halvtime før slik at du er klar når dørene åpner. 
 

Rullestol

Vi er tilrettelagt for rullestolbrukere og har to/tre plasser til rullestoler i salen.

Ønsker du å forbestille billetter som ledsager, vennligst ta kontakt med Ane på ane@detandreteatret.no. Ledsagerbillett kan også kjøpes i billettluka.

Gyldig ledsagerbevis må fremvises i døra.


Gjenglemt

Gjenglemte ting som blir funnet på teatret blir oppbevaret i maks én måned. Det er bare å møte opp neste gang vi har åpent og spørre etter det. Hvis du har glemt noe viktig, slik som telefon, bankkort, lommebok e.l., ta kontakt med enten daglig leder i cafeen, Evita Sørensen Molvik på cafe@detandreteatret.no eller daglig leder på teatret, Marie Ulsberg på marie@detandreteatret.no.


Språk i forestillingene

På tross av en del engelske titler spilles våre forestillinger på norsk. Unntaket her er utenlandske gjestespill og de gangene vi har med disse gjestene i andre forestillinger. Det vil da oftest dreie seg om enkelte scener. Engelsktalende forestillinger merkes i programmet og på nett.


Aldersgrense

Det er generelt sett ikke aldersgrense på våre forestillinger. Unntaket er "Olli Wermskogs Improvors" der man må ha fylt 20 år for å komme inn. Forestillinger som begynner 22:00 har en anbefalt aldersgrense på 16 år.

Vit likevel at våre forestillinger kan inneholde grovt språk og vulgariteter. Det er opp til foresatte om de lar ungdommer komme til våre forestillinger, og det kan være upassende innhold for de aller yngste. Det selges også alkohol i vår café, slik at det kan være berusede mennesker i publikum.


Ønsker du å være frivillig ved DAT?

Vi er alltid på jakt etter deg som ønsker å lære mer om hvordan det er å jobbe på et lite, men veldrevet teater, samtidig som du er opptatt av å få mer erfaring innen enkel kundebehandling og kundeservice. Les mer her eller send oss en mail på frivillig@detandreteatret.no.

Vi gleder oss til å møte deg!


Programmet

Program for neste sesong legges ut så fort det er klart. For vårsesongen er dette i desember, for høstsesongen i løpet av sommeren. Hvis du skal kjøpe julegave/bursdagsgave er gavekort et godt alternativ. Datoer for kursene våre kommer også i løpet av juni/desember. 


Påmelding til kurs

For å melde deg på kurs hos oss må du følge retningslinjene for på- og avmelding som du finner inne på hvert enkelt kurs sin side her på nett. Her følger en kortversjon. Påmelding skjer via epost til kurs@detandreteatret.no hvor du må sende fullt navn, postadresse samt navn på kurset og startdato for det kurset du vil melde deg på. Du er kun påmeldt etter at du har fått en bekreftelsesepost. Muntlige avtaler gjelder ikke. Fra tre uker før kurset starter er du økonomisk ansvarlig for plassen. Du mottar faktura på epost uken før kursstart og en infoepost dagen før kursstart, noen ganger litt tidligere. Du kan kun melde deg på kurs etter at datoene er lagt ut på nettsidene våre. De fulle og hele retningslinjene for på- og avmelding finner du her.


Er det flere kurs denne sesongen?

Hvis alle kurs er fulle ut sesongen må du dessverre vente til neste sesong - men fortvil ikke! Vi kommer alltid med nye kurs. Datoer for neste sesongs kurs blir lagt ut i juni/desember. Vi har normalt tre Impro Basic Nivå 1, to Impro Basic Nivå 2 og ett Impro for Historiefortellere (Nivå 3) hver sesong.

I tillegg til dette kan det komme helge workshops og kurs. Følg med på våre nettsider.


Impro for Historiefortellere

Dette kurset er nivå 3 av våre kurs og er et kurs i improvisasjon, ikke muntlig fortelling. Kurset har navnet etter boken til Keith Johnstone og tar for seg hvordan man improviserer frem åpne scener uten teknikker eller øvelser i bunn. Det er egne retningslinjer for påmelding til dette kurset som du finner her.


Kan jeg melde meg på Nivå 2, selv om jeg ikke har tatt Nivå 1?

Vi gjør ikke lenger unntak på dette - alle må ta Impro Basic Nivå 1 før man kan ta andre kurs hos oss. Det er mange grunner til dette, men den viktigste er at vi vil at alle som tar kurs videre hos oss skal snakke det samme "språket" og ha samme utgangspunkt. Det har man ikke nødvendigvis selv om man har tatt skuespillerutdanninger eller andre kurs i improvisasjon gjennom skoler.


 

 


 

 

 rss

Verdt å vite

Nesten som en vanlig julegave, bare litt morsommere!

Nesten som en vanlig julegave, bare litt morsommere!

Vi har gavekort hele året, men minner om det nå som vi nærmer oss jul! JA det er julegaven til den som har alt!  Du velger summen, kan benyttes når som helst innen et år, veier lite, men rommer mye. NB! Kjøpes kun på nett. 

Published 02.12.18

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

         
 

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

         
 

english

aid=2240