Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss

Kort om teatret

Spilleplan:

Det Andre Teatret (DAT) åpnet dørene i september 2011 som Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon.

Siden da har teatret vokst for hvert år som er gått og i 2015 var mer enn 33 000 publikummere innom. I løpet av året viser vi forestillinger og holder kurs for både voksne og barn. Vi viser internasjonale og norske gjestespill og tilbyr kurs og workshoper både på og utenfor teatret. Teatret har en stor gruppe frivillige som hjelper til med å holde stedet i drift gjennom å stå i billettluka, vaske, rydde, rigge m.m. Vi har en liten, men fantastisk stab som sammen med ensemblet utgjør ryggraden i teatret. Til enkelte prosjekter og forestillinger er vi så heldige å motta støtte, noe som bidrar til at vi kan tilby et variert og fyldig program gjennom hele året. Fra og med 2014 har vi også mottatt litt driftstøtte fra Oslo Kommune. Er du interessert i å være frivillig her hos oss, send en e-post til frivillig@detandreteatret.no.

 

Hilsen fra kunstnerisk leder

Hjertelig velkommen til oss på Det Andre Teatret.

Forrige sesong markerte at vi har blitt 5 år gamle og er i ferd med å bli litt voksne. Vi gjennomførte vår første teaterfestival og dro på en nesten tre uker lang USA-turné med over 30 forestillinger i New York, Atlanta, Los Angeles og San Francisco. Vi har blitt litt eldre og vi har plassert oss på det internasjonale impro-kartet.
Om forrige sesong fokuserte på å reise ut i verden og gjøre oss kjent med nye folk og steder, kan en si at denne sesongen er helt motsatt. Denne våren åpner vi dørene og inviterer nye folk til oss. Annenhver torsdag vil ferske fjes få prøve seg på intimscenen. De får full frihet til å gjøre hva de vil og vi gleder oss til å se hva slags crazy opplegg de finner på.
I tillegg kommer en gammel klassiker fra teatrets første leveår tilbake på programmet; Andre Historier. Her inviteres komikere, historiefortellere, poeter m.m. til å fortelle personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv. Vi har savnet en arena der vi og publikum kan få møte andre stemmer og andre folk og nå har vi endelig fått Andre Historier tilbake som fast inventar.

På onsdager fortsetter vi å tilby gratis workshop i forbindelse med Micetro-forestillingene,med mulighet til også å få være med i selve forestillingen.
På toppen av dette har vi som alltid et fullstappet program med noe av det beste improvisasjonsteater-verdenen har å by på. Både fra vårt eget ensemble og fra våre internasjonale venner. Følg med på de ulike gjestespillene gjennom våren, vi har invitert noen skikkelig  ne godbiter.
Som om ikke det var nok har tre av ensemblets medlemmer dristet seg ut på tynn is og laget hver sin soloforestilling.
Vi har med andre ord lagt alt til rette for å oppnå det vi liker aller best: Å ikke ane hva som kommer til å skje!
Hjertelig velkommen til en ny sesong!

Mvh

Mats Eldøen

 

Takk for støtten:


 

Er du interessert i å være frivillig her hos oss, send en e-post til frivillig@detandreteatret.norss

Verdt vite

Me & Robin Hood

Me & Robin Hood

Vår venn Shôn Dale-Jones fortsetter å blande fiksjon og virkelighet i et forsøk på å lage en bedre verden. Du har mulighet til å donere penger til «Street Children United», en engelsk interesseorganisasjon som jobber med gatebarn, målet er å inspirere dem gjennom idrettsaktiviteter, kunst og kultur for å skape bedre fremtidsutsikter! Spilles på engelsk. Få med deg gjestespillet fredag 22/9 og lørdag 23/9.

Published 15.09.17

Les mer

Meld deg p vrt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten  

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten  

english

aid=2524