Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss

Kort om teatret

Spilleplan:

Det Andre Teatret (DAT) åpnet dørene i september 2011 som Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon.

Siden da har teatret vokst for hvert år som er gått og i 2016 var mer enn 30 000 publikummere innom. I løpet av året viser vi forestillinger og holder kurs for både voksne og barn. Vi viser internasjonale og norske gjestespill og tilbyr kurs og workshoper både på og utenfor teatret. Teatret har en stor gruppe frivillige som hjelper til med å holde stedet i drift gjennom å stå i billettluka, vaske, rydde, rigge m.m. Vi har en liten, men fantastisk stab som sammen med ensemblet utgjør ryggraden i teatret. Til enkelte prosjekter og forestillinger er vi så heldige å motta støtte, noe som bidrar til at vi kan tilby et variert og fyldig program gjennom hele året. Fra og med 2014 har vi også mottatt driftstøtte fra Oslo Kommune. Er du interessert i å være frivillig her hos oss, send en e-post til frivillig@detandreteatret.no.

 

Hilsen fra kunstnerisk leder

Kjære publikummer!

Nå gleder vi oss til å kaste oss ut i en ny sesong sammen med dere, den trettende i rekka! Det fortsetter å være noe av det beste vi vet; å snuble rundt i et forsøk på å lage nytt og annerledes teater sammen med en fullsatt sal av fantastiske folk. Noen ganger smeller vi til med en fulltreffer og andre ganger går det rett på trynet. Det spiller ikke så stor rolle, så  lenge dere er med på laget! Denne høsten blir det ekstra mange muligheter til både å gå på trynet og å få inn fulltreffere; aldri har vi pakket programmet så tett som denne sesongen. Med nesten 10 forestillinger hver uke og masse variasjon tilbyr vi noe for enhver smak.

Etter å ha brukt et halvt år på å bli kjent med den nye intimscenen vår, har vi denne sesongen programmert for fullt! Her blir det bl.a. soloforestillinger, improviserte enaktere og camping-teater. Vi er glade for å kunne presentere Teatersport Oslos Jan Paul Brekke og Helen Vikstvedt sitt nye duo-show, og “Live Sitcom”, som én gang i måneden skriver en splitter ny episode i en splitter ny sitcom. Det blir MYE gøy på den lille scena gjennom høsten. Etter en helt utsolgt rekke i forrige sesong har vi satt opp ekstraforestillinger med soloforestillingene til Fredrik Høyer, Kristin Jess Rodin og Ingvild Haugstad. I tillegg takker Nils Petter Mørland av som ensemblemedlem med sin nye soloforestilling “Nesten som natt”. Forestillingene kommer på løpende bånd fra oktober av, så følg med og kjøp billetter tidlig! Som ikke det var nok; til jul gønner vi på med vår egen versjon av Tre Nøtter til Askepott, nærmere bestemt: “Tre nøtter til WHAT?!”. I løpet av hver forestilling får den lille tsjekkiske landsbyen besøk av en figur fra vårt felles popkulturelle univers, med oppgave om å gjøre alt hen kan for å ødelegge stykket. Gjør deg klar for et hysterisk møte mellom Askepott og alt fra Batman til Ole, Dole og Doffen. På lørdager kjører vi også en egen matiné-forestilling for barn og familier, så ta med deg kidsa (eller foreldrene dine) og kom på versjonen der det ikke er lov til å banne. Det blir med andre ord en fullstappa sesong, med en haug av godbiter. Vi gleder oss til å se dere, og å høre hva dere synes og mener. Vi er alltid klare for gode råd til hva vi kan gjøre bedre,
så ikke nøl med å huke tak i oss eller sende oss en epost!


Hjertelig velkommen til en ny sesong på Det Andre Teatret!

Mvh
Mats Eldøen

Takk for støtten

                

 

Er du interessert i å være frivillig her hos oss, send en e-post til frivillig@detandreteatret.no

 rss

Verdt vite

Premiere Karatekidden

Premiere Karatekidden

Evelyn Rasmussen Osazuwa ble verdensmester i slampoesi 2017, og står for sesongens første premiere 18. januar kl 21:00 med forestillingen "Karatekidden". En forestilling om å aldri kunne stå stille, sitte stille, være stille. Om å leve fritt og få drømmer oppfylt i en problemfri hverdag - helt til alt forandrer seg og det kun er ett ønske som betyr noe på lista. Om å vente på svar fra myndighetene som 14- åring. Kommer pappa hjem til jul? Med seg på scenen har hun beatboxer/ Master of Awesomeness; Beatur.

Published 13.01.18

Les mer

Meld deg p vrt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

        
 

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

        
 

english

aid=2524