Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss

Kort om teatret

Spilleplan:

Det Andre Teatret (DAT) åpnet dørene i september 2011 som Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon.

Siden da har teatret vokst for hvert år som er gått og i 2015 var mer enn 33 000 publikummere innom. I løpet av året viser vi forestillinger og holder kurs for både voksne og barn. Vi viser internasjonale og norske gjestespill og tilbyr kurs og workshoper både på og utenfor teatret. Teatret har en stor gruppe frivillige som hjelper til med å holde stedet i drift gjennom å stå i billettluka, vaske, rydde, rigge m.m. Vi har en liten, men fantastisk stab som sammen med ensemblet utgjør ryggraden i teatret. Til enkelte prosjekter og forestillinger er vi så heldige å motta støtte, noe som bidrar til at vi kan tilby et variert og fyldig program gjennom hele året. Fra og med 2014 har vi også mottatt litt driftstøtte fra Oslo Kommune. Er du interessert i å være frivillig her hos oss, send en e-post til frivillig@detandreteatret.no.

 

Hilsen fra kunstnerisk leder

Kjære publikummer!

Velkommen til min siste sesong som kunstnerisk leder på Det Andre Teatret. Etter nesten 2 år med forberedelser og deretter 5 år i drift er det rart å skulle rydde pulten. Vi har gjennomlevd en nærmest utrolig suksess både i publikumstall og på den kunstneriske siden, både nasjonalt og internasjonalt. Denne høsten feirer vi altså vårt første jubileum og markerer det med en egen liten festival og en turné gjennom USA på teatre i New York, Los Angeles, San Fransisco og Atlanta. Jeg er veldig stolt og takknemlig over å ha fått være med på en sånn fantastisk opptur! Men det er viktig for alle steder å fornye seg jevnlig, så når jeg takket nei til å stille til valg for tre nye år, så var det i visshet om at det er til det gode for teatret i årene fremover. Dette stedet er skapt av mange hender og hoder, så selv om en kunstnerisk leder er en sentral skikkelse på et teater er man heldigvis ikke ansvarlig for utvikling og suksess alene. Og blir gamle mønstre repetert for lenge står de i veien for nytenkning og videre utvikling. Selv om de i sin tid var viktige suksesskriterier.

Jeg gleder meg til å fortsette som ensemblemedlem og overlate den kunstneriske ledelsen til Mats Eldøen som har fulgt meg som assosiert kunstnerisk leder siden begynnelsen.

Til alle dere publikummere som enten kommer for første gang eller kanskje har vært her mange ganger gjennom årene - tusen takk for den varmen og tilliten dere har gitt meg og teatret. Noe av det vakreste jeg vet med denne jobben er å stå ved utgangen og se ansiktene deres på vei ut etter en god forestilling. Det kommer jeg alltid til å savne. Vi sees fra scenen.

Alt godt
Nils Petter Mørland
Kunstnerisk leder

 

Takk for støtten:


 

Er du interessert i å være frivillig her hos oss, send en e-post til frivillig@detandreteatret.norss

Verdt vite

Tyrannen - Premiere

Tyrannen - Premiere

Vår kjære Kristin Jess Rodin har premiere på sin soloforestilling "Tyrannen" fredag 28. april kl 19.30. Dette er historien om en tyrann som utslettet sitt eget folk og som eneste gjenlevende prøver å fortsette livet som normalt. Det er tross alt mye morsomt man kan finne på i eget selskap. Det er også en historie om den vakre og vanskelige kjærligheten.

Published 21.04.17

Les mer

Meld deg p vrt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten  

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten  

english

aid=2524