Åpningsforestilling: Det Andre Teatret spiller De Andre Teatrene + FEST

Når:
17. august 2019@20:00-21:00
2019-08-17T20:00:00+02:00
2019-08-17T21:00:00+02:00
Pris:
170

Vi tar for oss sesongprogrammet til de andre teatrene i byen og gir deg (cirka) alt innholdet i løpet av en time.
Så slipper du å besøke de andre scenene i løpet av høsten. (Neida) (Joda). Du får alt her hos oss, bare morsommere, raskere og billigere! Etterpå blir det FEST og vi feirer at sesongen er i gang! Dessuten er det mulig det blir litt tombola og premier i år også. Cafeen holder åpent fra kl 17. Kom på lørdag, vi gleder oss til å se deg!!

Hjertelig velkommen til en nydelig høst her på Det Andre Teatret!

Den tilbakevendende publikummer vil nok legge merke til at det er en god blanding av nytt og gammelt på tapetet. Vi har på både publikum og utøvernes ønske hentet frem en gammel klassiker, «På grensen til sang»: En forestilling som ligner mistenkelig mye på fredagsfavoritten «Beat for Beat», men med den store forskjellen at ingenting er planlagt og alt av tekst og melodi blir funnet på i farta.

«Tidshopperne» og «2 for 1» har fått nye navn («FLASHBACK» og «Dobbel Trøbbel»), etter at vi fikk tilbakemelding om at publikum ikke skjønte hva førstnevnte gikk ut på, og de trodde at «2 for 1» var et markedstiltak og lurte på hvor den gratis billetten deres var.

Blant nyvinningene kan du blant annet oppleve Stian og Ingvilds nye forestilling «Apropos Smalltalk» og ensembleforestillingen «De fire store» der vi skal sette hverandre opp i scener for å bli bedre kjent. Og Ja! – du må ta med deg alle fra jobben din hit for å avslutte uka på «Fredagspils». Her oppsummerer vi uka som har gått, og du kan skli sømløst over fra afterwork-stemning til skikkelig deilig fredagsunderholdning.

Mot slutten av sesongen ringer vi selvfølgelig inn jula med «Tre nøtter til WHAT!?». Der forsøker vi å gjenskape juleklassikeren «Tre nøtter til Askepott» mens en karakter fra et annet univers kommer inn for å endre på alt. Det har jaggu blitt en nydelig juletradisjon og i år girer vi om og satser på å gi dere en enda bedre opplevelse enn i fjor.

Vi gleder oss max til å se dere, og som alltid – ikke nøl med å si fra til oss om det er noe dere liker eller synes er gæli!

MVH
Mats Eldøen
Teatersjef og kunstnerisk leder