BOOK OSS

Book Norges beste improvisatører!

Kurs og forestillinger til din arbeidsplass

Gjennom impro tilbyr Det Andre Teatret gruppetrening, workshops og underholdning for din arbeidsplass, hos oss eller hos dere. Vi jobber med alt fra samarbeid, kommunikasjon og teambuilding til improvisert underholdning skreddersydd for dere. Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud! Send oss en mail på booking@detandreteatret.no

Såvidt en hit

Show, forestilling og eventer

Book landets morsomste og flinkeste improvisatører til ditt julebord, firmafest, eller skreddersydde arrangement. Med utgangspunkt i vårt eget repertoar av ulike improviserte forestillinger har vi mulighet til å skreddersy underholdning som kan passe til ditt arrangement. Det være seg alt fra en full forestilling til sommeravslutningen i avdelingen til et kort innslag på et større seminar. Vi kan blant annet tilby “DITT SPEKTAKULÆRE SHOW”, som er et improvisert show, der Norges beste improvisatører kommer til dere og tar utgangspunkt i deres bedrift eller arrangement, med korte, morsomme og improviserte sketsjer. Eller den improviserte konserten «SÅVIDT EN HIT», der Simen Hovd og Håvard Gressum Antonsen er på leting etter den neste nye superhiten, og kan lage en hit av alle teamer og alle sjangre. Vi kommer og lager et show som er trygt og morsomt fra start til slutt!

Impro for arbeidslivet

Enhver organisasjon drar nytte av å ha kreative, tilpasningsdyktige medarbeidere med gode kommunikasjons-, ledelses- og samarbeidsevner. Overføringsverdien fra impro er stor. Vårt ensemble har årelang erfaring med kurs for næringsliv og organisasjoner og det faglige tilbudet er utviklet av våre utdannede dramapedagoger og skuespillere.

Å bli utfordret på enkle og ufarlige øvelser sammen med de man arbeider med styrker forståelse, effektivitet og bedrer miljøet og humøret. Verdien av å bryte egne grenser, le sammen og oppdage nye sider og evner hos seg selv i et trygt og komfortabelt miljø ikke bare er «en hyggelig opplevelse», men også noe som styrker konkurranse- og inntjeningsevnen. Vårt arbeid fremmer individuelle ferdigheter så vel som økt kompetanse som gruppe.

Vi er opptatt av å tilpasse og legge til rette tilbud som passer den enkelte kunde, og holder kurs som strekker seg fra én time til flere dager. Workshops kan finne sted både på arbeidsplassen og i våre lokaler.

 

 

“IMPROV, THE ART OF MAKING THINGS HAPPEN” – Keith Johnstone

Hør med oss i dag!