Kontaktinfo
Runningman
DATFEST DAY 4 stemning 3 of 6 1

Det Andre Teatret åpnet dørene i Oslo i 2011 som Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon. Siden da har teateret vokst for hvert år som er gått, og de siste årene har vi hatt besøk av flere enn 30 000 publikummere hvert år.

Teatret er kjent for sitt varierte repertoar av skriptede og improviserte forestillinger for alle aldre. Vi spiller over 350 forestillinger hvert år på våre egne scener i Oslo og turnerer omfattende i skoler, kulturhus og internasjonale festivaler over hele verden. Det Andre Teatrets stil og kjennetegn er omforming, nær historiefortelling fortalt i dialog med publikum og lek med teatrale virkemidler.

Vi viser internasjonale og norske gjestespill og tilbyr kurs og workshoper både på og utenfor teatret. Teateret har en stor gruppe frivillige som bidrar til å holde stedet i drift ved å hjelpe til med alt fra billettsalg, vask, rydd og rigg, til teknisk avvikling av forestillingene. Vi har en liten, men fantastisk stab som sammen med ensemblet utgjør ryggraden i teatret. Til enkelte prosjekter og forestillinger er vi så heldige å motta støtte, noe som bidrar til at vi kan tilby et variert og fyldig program gjennom hele året. Fra og med 2014 har vi også mottatt litt driftsstøtte fra Oslo kommune. Er du interessert i å være frivillig her hos oss, send en e-post til frivillig@detandreteatret.no

Showman i dress


Kjære publikummer!


Tusen hjertelig takk for at dere kommer tilbake igjen og igjen.

Vi gleder oss vilt til en ny sesong sammen med dere!

Det er ikke alltid så lett å definere hva Det Andre Teatret er. I spørreundersøkelsen som vi har sendt ut til dere i publikum blir vi omtalt som både humorhus, teater, lekegrind og fra noen bare som «GØY!». Programmet for denne sesongen reflekterer nok egentlig alle disse forskjellige beskrivelsene. Vi har en rekke nye forestillinger på programmet, noen gamle klassikere og noe vi ikke vet hva er enda.

Annenhver lørdag har vi overgitt oss til de skumle planene til en av våre nyeste ensemble-medlemmer, Mats Holm Ernstsen. I «Impro on The Beach» utsetter han resten av husets skuespillere for en ren reality-konkurranse, der vi må kjempe med alle skitne taktikker for å vinne en 2-ukers betalt ferie til Syden - samtidig som vi spiller masse deilig impro!

En av yndlingsforestillingene våre, St. Lilleborg Hospital, er tilbake og det gleder vi oss skikkelig til! Her blander vi vår ekstremt manglende kompetanse på sykehus, med vår relativt gode evne til å finne opp drama på flekken.

Ensemblemedlem Mari Thingelstad hiver seg ut i sin første soloforestilling: Treig. I den forsøker hun å finne ut hvorfor det tok henne 26 år å skjønne ut at hun var skeiv. Og hvorfor hun er så treig på alt mulig annet også.

I Celebert Besøk inviterer Mikkel og Olli med seg celebre gjester til å hive seg ut i improens uvisse gleder og frykter. Det kommer til å bli knall og fall med høy kjendisfaktor, og veldig veldig gøy.

På intimscenen blir det gjensyn med både Nær sagt Ibsen og den improviserte rom-kommen Da de møttes, i tillegg det øvrige programmet som fortsetter fra forrige sesong.

Etter påske er publikums-hiten Blind Date tilbake igjen; der en av skuespillerne våre går på en helaftens date med en herremann valgt fra publikum. Hihi, det gleder vi oss til å sette i gang med igjen!

Takk for all ris og ros som har kommet vår vei - fortsett gjerne å

send tilbakemeldinger til mats@detandreteatret.no!

Hjertelig velkommen tilbake til ny sesong!

Mats Eldøen
Kunstnerisk leder

Styret

Styret ved Det Andre Teatret

Øystein Djupedal - Styreleder

Helene Abrahamsen - Styremedlem

Maria Bock - Styremedlem

Sunniva Steine - Styremedlem

Martin Biehl - Styremedlem

Håvard Fossbakken - Styremedlem

Mann med sigg

Følg oss på sosiale medier!