Ensemblet

Det Andre Teatrets faste stall med utøvere – improvisatorer med lang fartstid og stor kompetanse. De holder kurs for næringslivet, spiller forestillinger på arbeidsplassen din, dukker opp på film og tv, og spiller i nesten samtlige av husets forestillinger. 

anDreas s. tønnesland

Skuespiller

Andreas er improvisatør og skuespiller i Teater Liksom og Improsinanes forestillinger på Det Andre Teatret. Han er også fast medlem i Det Andre Teatrets improviserte musikalensemble som har spilt publikumsfavoritten ”Instant Broadway” for fulle saler våren 2012. I desember 2011 spilte han i familieforestillingen ”Edvard og Trollet” på Det Andre Teatret. Han har utdannelse fra NISS og har undervist mye innen improteater og revy.

Camilla1

camilla frey

Skuespiller

Camilla Frey er en av ensemblemedlemmene med lengst fartstid, hun er originalmedlem i gruppa Improtent og har vært med siden DAT ble til. Ikke bare er hun en knallbra improvisatør, men også en rå skuespiller både på teaterscenen og foran kamera.

 

Camilla har blandt annet spilt improviserte Ibsenstykker Off Broadway til stående applaus fra amerikanske publikummere og fått et dryss med femmere som Florence i Kollaps i kulissene på Riksteatret. Som filmskuespiller har hun vært beintøff reporter i den svenske spillefilmen Morgan Paalson Världsreporter, sexy bilråner i Børning, samt flere andre roller i lange og korte filmer, og på TV gjester hun ofte kjente norske TV-serier – nå sist i Valkyrien på NRK1.

 

Kollaps i Kulissene:

 

«..en oppvisning i teatermusikalitet og energi» Aftenposten (5)

 

«Veldig morsomt (…) De spiller så godt, at jeg glemte å le innimellom» NRK

 

Nær Sagt Ibsen:

 

http://www.aftenposten.no/kultur/Rorer-amerikanerne-til-tarer-med-improvisert-Ibsen-610808b.html

caroline johansen

Skuespiller

Caroline er medlem av ensemblet og har vært engasjert i DAT siden starten i 2011. Som improvisatør, skuespiller, improkursholder, manusforfatter og regissør trives hun med å jobbe frilans i flere fagfuksjoner i historiefortellerfaget. Hun har turnert med forestillinger knyttet til Det Andre Teatret i Den Kulturelle Skolesekken, spilt i reklamer og TV-seriene «Side om Side» og «BMI Turné» (NRK), hun dukket også opp i en episode, i femte sesong av Brille (TVN) og sammen med Kristin Jess Rodin har hun podcasten Kort Applaus. Caroline har en bachelor i Film&TV fra Westerdals (2013-16).

 

Høsten 2016 skrev hun sketsjer til og regisserte serien «Sølvrekka» (TV2 Humor), hun hadde regi på facebookserien «Mannen som levde på Fretex» og seks episoder av adventsbarne-TV-serien «Det Store Eksperimentet» på Viaplay. Hun har vært pådriver for barnesatsningen «Barnelørdag» på teatret og er å se på scenen i de fleste av ensemblets forestillinger på huset.

cathrine frost andersen

Skuespiller

Cathrine Frost Andersen er skuespiller og medlem i improgruppa Improtent.

eirik skarsbø

Skuespiller

Skarsbø har bachelor i PR, kommunikasjon og media fra Høgskolen i Volda. Han er også utdannet skuespiller, og har jobbet som utøvende kunstner i åtte år. Han er kunderådgiver i Dynamo på dagtid, men er også regnet som et av de faste medlemene i improtent.

helene abrahamsen

Skuespiller

Har vært med Teater Liksom siden starten i 2007 og har spilt Micetro ukentlig siden det. Sammen med Kristin Jess Rodin og Frode Eggen vant hun NM i Teatersport i 2012. I tillegg til en sammensatt bachelorgrad som endte opp med å hete Drama & Teaterkommunikasjon som blant annet består av ett år på skuespillerutdanningen ved HiNT, har hun flere kurs i impro fra lærere som Keith Johnstone, Shawn Kinley, Dennis Cahill, Pattis Stiles, Randy Dixon, Steve Jarand, Christian Capozzoli, Naomi Snieckus m.fl. På Det Andre Teatret jobber hun også i den daglige ledelsen som produsent og sitter som styreleder i firmaet som drifter teatret. Hun sitter også som representant for nord- og øst-Europa i International Theatresport Institute. Helene spiller i forestillinger som Murder She Improvised, Life Game og Det Andre Teatret spiller de Andre Teatrene og brukes en del i undervisning ut mot næringslivet.

henrik stoltz vernegg

Skuespiller

Henrik er ensemblet faste lydimprovisatør. Han er utdannet skuespiller og selvlært DJ og lys- og lyddesigner. Lyden hans dukker opp på mange forestillinger på huset og er fast DJ på Olli Wermskogs Improvors. I tillegg har han en finger med i spillet på designet på de fleste forestillingene på huset. Han er en av få DJer for improvisert teater og er helt i verdenstoppen på dette feltet! I tillegg er han også norgesmester i Teatersport som improvisatør og dukker også opp på scenen her på Det Andre Teatret.

håvard g. antonsen

Skuespiller

Musikker, komponist og live pianist. Håvard har bred erfaring som improvisasjonsmusiker på Det Andre Teatret.

ingvild haugstad

Skuespiller

Ingvild har en bachelorgrad i drama og teaterkommunikasjon fra HiO, og har tørre hender. Til tross for liten innsikt i sosiale medier har hun fått jobben som PR-ansvarlig på teatret også, noe som gjør at hun har måttet sette seg inn i en ukjent verden, noe hun er glad for i dag, ettersom hun har fått seg et par nye venner. Ingvild har jobbet som skuespiller siden 2008, og startet karrieren i Isenkramteatret på turnè med Mats og Nils Petter, hvor de spilte den improviserte barneforestillingen «Lekene Slår tilbake». Etter dette har det ballet på seg med diverse teaterforestillinger, TV, radio og dubbing. Hun er løsningsorientert og ser hvert hinder som en mulighet til å tryne! Er det noe mer du vil vite er det bare å google eller adde henne på facebook!

kristin jess rodin

Skuespiller

Improvisatør og udannet skuespiller som blandt annet er kjent fra TV programmet Løvebakken og filmen Å begrave en hund (2013)

mari o. thingelstad

Skuespiller

Gjennom de siste årene har Mari bl.a markert seg i Micetro-forestillingen her på teatret og som medlem i gruppa Lausungene. De siste sesongene har hun også vært med på turné og som cast i flere andre forestillinger. F.o.m i høst får du se henne i husets ensembleforestillinger og andre kule prosjekter.

marte mørland

Skuespiller

Kommer fra Lillesand(er lillesøster til teatersjefen, så har ikke ligget seg oppover i systemet). Startet som underholder i 7årsalder med å imitere Michael Jackson for foresattes vennekvelder.

Møtte impro for alvor 20 år gammel med Tony som læremester. Var deretter med i improkompaniene Samvirkelaget og Teaterliksom. Uteksaminerte skuespillerutdanningen ved Khio 2008 og har siden hoppa som ei høne mellom flest mulig teatre, frigrupper og til og med litt radio, men har endelig funnet sitt hjem hos Det Andre Teatret.

mats eldøen

Skuespiller

Mats begynte sin improløpebane i Samvirkelaget i 2003. Han har siden vært medlem i både Improtent og Teater Liksom. Han har jobbet som skuespiller ved Oslo Nye, Isenkramteatret og Teater Joker. Samt medvirket i filmer som Max Manus, Fritt Vilt 2 og tvserien Nattskiftet. Han fungerer i dag som kunstnerisk leder ved Det Andre Teatret. For øvrig er han glad i å lage mat og drømmer om å være med i den australske versjonen av Masterchef

mats Holm Ernstsen

Skuespiller

mikkel niva

Skuespiller

Improvisatør. Spiller fast i Improtent i tillegg til å spille i diverse andre forestillinger på huset.

olli wermskog

Skuespiller

Improvisatør og skuespiller utdannet ved Nordisk Institutt for Scene og Studio. Olli har vært fast inventar hos Kvikksølvguttene og veslemøy siden deres spede start.

simen g. hovd

Skuespiller

Simen er improvisatør, regissør og dramapedagog. 

Som medlem av ensemblet på Det Andre Teatret er Simen spesielt kjent for sitt arbeid i forestillinger hvor musikk og improvisasjon møtes – som Instant Broadway, På Grensen til Sang og Såvidt en hit!

Simen har reist på turne for Det Andre Teatret med workshopen Feil Er Bra og forestillingen De Beste 20 Minuttene Av Ditt Liv.

Han er utdannet dramapedagog med en mastergrad i Drama og Teater fra NTNU i Trondheim om improvisasjonsteater for barn. Når Simen ikke improviserer på teatret jobber han som dramalærer ved Hartvig Nissen Skole.

 

stian gulli

Improvisatør

Stian Gulli is an improviser, sound engineer and sound designer. He is a member of Det Andre Teatret’s ensemble, with whom he has played and toured in a series of shows both for adults and younger audiences. Some notable works include “Improfiesta”, “Murder She Improvised”, “Ønskedrøm” or “20 beste minuttene i ditt liv”. He teaches improv through the workshop “Feil er bra” (“Mistakes are good”).  Stian is also a recognised sound designer. He’s been awarded the Gullruten for the Best Sound Design in 2015 for his work on the documentary “Alliert og Alene”, and was nominated in the same category in 2013 with “Mysteriet Holst”.

tonY totino

Skuespiller

Anthony Totin aka Tony var en av de opprinnelige medlemmene av Loose Moose theater i Calgary (a.n.n.o. 1977) som er regnet som gruppen som startet hele Teatersport bølgen. Idag er han regnet som en av norges fremste eksperter på Improvisert theater. Tony er selv improvisatør og regisør som både spiller og holder kurs her på det andre teatret.

toRGny g aanderaa

Skuespiller

Torgny Gerhard Aanderaa er en 76-modell fra Bergen. Han trådte sine barnesko i gangene på Den Nationale Scene i Bergen, og hadde fra tidlig av en drøm om å bli skuespiller, skjønt det skulle gå både vinter og vår før det ble en realitet.

 

Men idag er han forlengst utdannet, og livnærer seg gjennom alle fasetter av det «elleville, glamorøse og til enhver tid vakre» frilanslivet. Torgny har vært medlem av ImproTent siden 2003, og har ingen planer om å slutte med det. Torgny’s hemmelige drøm er å vinne en Oscar – bare for å høre en kjent amerikansk skuespiller slite med å lese opp navnet hans på direkten.

veslemøy mørkrid

Skuespiller

Veslemøy Mørkrid er medlem av ensemblet på Det Andre Teatret i Oslo. Hun har spilt på flere internasjonale festivaler i Canada, Europa og USA og hun har hatt lærere som Keith Johnstone, Susan Messing og William Esper, blandt andre. Når hun ikke improviserer jobber hun som skuespiller på teater, TV og film. Akkurat nå er hun midt i innspillingen av andre sesong av den politiske thrilleren Okkupert som kommer høsten 2017.

Stab

Marie Ulsberg

Daglig leder 

marie@detandreteatret.no / 971 09 381

Mats Eldøen

Teatersjef og kunstnerisk leder 

mats@detandreteatret.no

Ane Helseth 

Økonomiansvarlig 

ane@detandreteatret.no / 416 57 236

Cathrine Dahl

Turné og frivilligkoordinator 

cathrine@detandreteatret.no / 954 65 153

Silvia Rodriguez Gimenez

Produsent – Internasjonale samarbeid, eksterne forestillinger og pressekontakt

silvia@detandreteatret.no / 930 40 209

Mari O. Thingelstad

Produsent – næringslivsoppdrag og kursadministrasjon 

mari@detandreteatret.no / 416 27 632

Nina Vilde Hoff

Produsent – Barnesatsning 

nina@detandreteatret.no

Ingvild Haugstad

Kunstnerisk ansvarlig for barnesatsning 

ingvild@detandreteatret.no / 416 51 617

 

Evita Sørensen Molvik

Daglig leder i Den Andre Cafeen 

cafe@detandreteatret.no / 986 80 776

 

Henrik S. Vernegg

Scenemester og verneombud 

henrik@detandreteatret.no / 938 13 849

 

Kjetil Aavik

Teknisk sjef 

kjetil@detandreteatret.no / 467 91 780

Jenny Bernson

Kostymeansvarlig

jenny@detandreteatret.no