Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet noen overskrifter med informasjon ut ifra de spørsmålene vi oftest blir stilt. Skulle du ikke finne svar på det du lurer på her, er det bare å sende oss en epost på post@detandreteatret.no eller via Facebook. Du får svar innen en uke.

Billetter kan du kjøpe på nett ved å klikke på de røde -lenkene som du finner ved forestillingene eller på billettoversikten. Maks antall billetter som kan kjøpes i samme operasjon er 10 stk.

For kjøp av billetter til grupper over 10 personer, send en e-post til billettluka@detandreteatret.no For spørsmål knyttet til eventuelt feilkjøp av billetter eller avbestillingsforsikring ved sykdom o.l.: ring Eventim på +47 21 95 92 00 eller gå til eventim.no. Eventims kundeservice har åpningstid mandag til torsdag 10:00-17:00 og fredag 10:00-15:30. Vit at alt av salg, retur og feil med billettene må ordnes av Eventim da det er de som tar seg av vårt billettsalg.

Hvis du ikke kommer videre i ditt kjøp på nettsidene våre er det mest sannsynlig fordi forestillingen er utsolgt på nett. Ved andre tekniske problemer, kontakt Eventim. Teatret har dessverre ikke telefonsupport. OBS! Legg merke til at ved kjøp av billetter til utsolgt forestilling blir du automatisk videreført til neste ledige dato. Dobbeltsjekk av datoen er riktig før du gjennomfører kjøpet.

Fra og med august har vi sluttet med å holde av billetter for dørsalg. Samtlige billetter til alle forestillinger ligger tilgjengelig på nett. Hvis en forestilling er utsolgt på nett, er forestillingen helt utsolgt.

Når det står på eventim.no at billettene til en bestemt forestilling er «utilgjengelig for øyeblikket», betyr det at forestillingen er utsolgt. 

 

Kjøpte billetter kommer på epost fra Eventim, husk å sjekke din spam-/junkmappe i tilfelle den har havnet der. Finner du de fortsatt ikke er det bare å ta kontakt med oss på ane@detandreteatret.no.

Billetter som kjøpes på internett kan du printe ut på papir, men vi foretrekker at du laster den ned på smarttelefon og viser i døra, dersom det er mulig. Det er kult å tenke miljø!

Når forestillingen begynner stenger vi dørene inn til salen, og du vil ikke kunne slippe inn i salen. Møt opp i tide for å være sikker på at du får benyttet billetten din!

Ta gjerne med drikken inn i salen på Hovedscenen, men husk å ta med tomgodset tilbake etter forestillingen.

Skjenkebevillingen strekker seg ikke over gata. Derfor er det ikke lov å ta alkoholdrikke over til Den Andre Scenen over veien. Popkorn og brus kan du gjerne ta med dit.

Det er selvsagt ikke lov å ha medbrakt drikke til hverken Hovedscenen eller Den Andre Scenen over veien.

Prisene for en forestilling på Det Andre Teatret varierer fra 70,- til 210,- per person. Enkelte utvalgte forestillinger kan ha høyere eller lavere pris, se billettoversikten for gjeldende priser. Billettoversikten henter prisene fra Eventim.no. I de få tillfellene der prisen varierer mellom forestillingsbeskrivelsen og Eventim, er det prisen på Eventim som gjelder. Dette kan skje pga. menneskelige feil ved fortløpende endringer.

Ja, vi selger gavekort! Disse kan du kjøpe på vår nettside. Du vil få tilsendt gavekortet på epost slik at det kan printes ut.
Kavekortet kan innløses som betalingsmåte ved kjøp av billetter via vår nettside. Merk! i ruten for gavekortnummer skriver du inn gavekortnummeret og PIN i sammenheng. Eks. 123456XXXX. Har du vanskeligheter med gavekortet ditt, ta kontakt med Ane på ane@detandreteatret.no.

Gavekort kan kun brukes på billetter og popkorn. Kafeen og kurs er ikke inkludert i disse gavekortene.
Legg merke til at gavekortet kun er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato. Det er dessverre ikke mulig å forlenge gaverkoret utover dets gyldighet. 

Nei dessverre. Istedet for rabatter har vi generelt lagt oss på en veldig snill pris for alle.

Ledsager får gratisbillett til våre forestillinger.

Ønsker du å forbestille billetter som ledsager, vennligst ta kontakt med Ane på ane@detandreteatret.no. Ledsagerbillett kan også hentes ut i billettluka.
Gyldig ledsagerbevis må fremvises i døra.

De Andre Barna er Det Andre Teatres satsing for barn. På tirsdager er det kurs for barn fra 10 til 12 år. På lørdager er det Drømmelørdag: gratis workshop fra 13:30-15:00 for barna fra 10 år oppover og barneforestilling 15:00 som passer for alle fra 6 år.
Les alt om kurset på tirsdager og Drømmelørdag her. For ytterligere spørsmål rundt påmelding til kurs og workshopene, send en epost til andrebarn@detandreteatret.no. Vi svarer deg så raskt vi kan.

Det kommer mange bursdagsfester, utdrikningslag og ulike sammenkomster på våre forestillinger som kommer med forespørsler om innslag i forestillingen. Skulle anledningen by seg kan det hende at vi kan bringe det opp i forestillingen men dette er ikke noe vi kan love ettersom forestillingen er improvisert. Vi har alltid forestillingens beste og det totale publikummet i tankene.

Vi har ikke nummererte plasser hos oss og det er derfor førstemann til mølla på hvem som får sitte hvor. I prinsippet kan man se godt fra alle plasser, selv om flere er et stykke bak i salen. Dørene til forestillingen åpner ca 10-20 min før forestillingstart og stenger nøyaktig på tidspunktet forestillingen skal starte. For å sikre deg den plassen du vil ha bør du møte opp senest en halvtime før slik at du er klar når dørene åpner.

Vi er tilrettelagt for rullestolbrukere og har to/tre plasser til rullestoler i salen.
Ønsker du å forbestille billetter som ledsager, vennligst ta kontakt med Ane på ane@detandreteatret.no. Ledsagerbillett kan også hentes ut i billettluka.
Gyldig ledsagerbevis må fremvises i døra.

Gjenglemte ting som blir funnet på teatret blir oppbevaret i maks én måned. Det er bare å møte opp neste gang vi har åpent og spørre etter det. Hvis du har glemt noe viktig, slik som telefon, bankkort, lommebok e.l., ta kontakt med enten daglig leder i cafeen, Evita Sørensen Molvik på cafe@detandreteatret.no eller daglig leder på teatret, Marie Ulsberg på marie@detandreteatret.no.

På tross av en del engelske titler spilles våre forestillinger på norsk. Unntaket her er utenlandske gjestespill og de gangene vi har med disse gjestene i andre forestillinger. Det vil da oftest dreie seg om enkelte scener. Engelsktalende forestillinger merkes i programmet og på nett.

Det er generelt sett ikke aldersgrense på våre forestillinger. Unntaket er «Olli Wermskogs Improvors» der man må ha fylt 20 år for å komme inn. Forestillinger som begynner 22:00 har en anbefalt aldersgrense på 16 år.
Vit likevel at våre forestillinger kan inneholde grovt språk og vulgariteter. Det er opp til foresatte om de lar ungdommer komme til våre forestillinger, og det kan være upassende innhold for de aller yngste. Det selges også alkohol i vår café, slik at det kan være berusede mennesker i publikum.

Vi er alltid på jakt etter deg som ønsker å lære mer om hvordan det er å jobbe på et lite, men veldrevet teater, samtidig som du er opptatt av å få mer erfaring innen enkel kundebehandling og kundeservice. Les mer her eller send oss en mail på frivillig@detandreteatret.no.
Vi gleder oss til å møte deg!

Program for neste sesong legges ut så fort det er klart. For vårsesongen er dette i desember, for høstsesongen i løpet av sommeren. Hvis du skal kjøpe julegave/bursdagsgave er gavekort et godt alternativ. Datoer for kursene våre kommer også i løpet av juni/desember.