Meld din interesse her!
Runningman


Som frivillig på Det Andre Teatret lærer du mer om hvordan det er å drive et lite, men veldrevet teater. Du vil bli godt kjent med våre forestillinger og blir en del av gjengen som utgjør det vi selv mener er Oslos hyggeligste teater.

FUNKY 19

Som publikumsvert er du DATs ansikt utad.

I samarbeid med andre frivillige, med baren vår og med våre utøvere, bidrar du til at både publikum og alle vi som er på vakt, får en så god og sømløs opplevelse som mulig. Arbeidsoppgavene strekker seg fra scanning av billetter, popping av popkorn, innslipp før forestilling, sitte brannvakt og rengjøring mellom og etter forestilling. Utover gitte arbeidsoppgaver, setter vi egetinitiativ, tilbakemeldinger og nysgjerrighet høyt.


Frivillige og tekniker

Du kan også bli frivillig som lyd - eller lysimprovisatør.

Da er du med på å lage forestillingene våre der og da sammen med skuespillerne på scenen. Du er med på å hjelpe og styre historiene og ikke minst lage god stemning. Tekniske ferdigheter er ikke et must, men interesse for historier og hvordan lys og lyd kan påvirke publikum og scenene kommer godt med. Vi gir deg opplæringen du trenger og så kaster vi oss ut i improvisasjonen!

Det andre sketsjeshowet 01 04 23 Marius Mandal 45

Det Andre Teatret hadde aldri fungert uten innsatsen fra de frivillige!

Vi er utrolig takknemlige for alt engasjement som legges ned frivillig for å få driften til å gå rundt, og føler oss heldige som får bli kjent med så mange fine folk!