IMG 1373

Ofte stilte spørsmål - FAQ

Her har vi samlet noen overskrifter med informasjon ut ifra de spørsmålene vi oftest blir stilt. Skulle du ikke finne svar på det du lurer på her, er det bare å sende oss en epost på post@detandreteatret.no eller via Facebook. Du får svar innen en uke.

Kjøp og feilkjøp av billetter

Billetter kan du kjøpe på nett ved å klikke på billetterknappen som du finner ved forestillingene og på programoversikten. Du kan kjøpe opptil 10 billetter per bestilling.

For bestilling av billetter til grupper over 10 personer og spørsmål om billettkjøp, send en e-post til billettluka@detandreteatret.no. Vi svarer deg så fort vi kan i vår kontortid, mandag til fredag.

Vi holder ikke av billetter for dørsalg. Samtlige billetter til alle forestillinger ligger tilgjengelig på nett. Hvis en forestilling er utsolgt på nett, er forestillingen helt utsolgt.

OBS! Dobbeltsjekk at datoen er riktig før du gjennomfører kjøpet.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Har du kjøpt billett med ikke fått den?

Kjøpte billetter kommer på epost fra billettluka@detandreteatret.no, husk å sjekke din spam-/junkmappe i tilfelle den har havnet der. Du kan alltid ta kontakt med oss på billettluka@detandreteatret.no om du trenger ytterlig hjelp.

Er forestillingen utsolgt?

Da er den helt utsolgt. Vi legger ut samtlige billetter på nett og holder ikke noe av til dørsalg. Vi skulle ønske vi kunne utvide veggene av og til, men enn så lenge har vi dessverre ikke mulighet til det. Vi anbefaler å være tidlig ute, spesielt på populære forestillinger!

Må jeg skrive ut billetten for å komme inn?

Billetter som kjøpes på internett kan du printe ut på papir, men vi foretrekker at du viser enten pdf eller mobilbillett fra din smarttelefon, dersom det er mulig. Det er fint å tenke miljø!

OBS! Skjermbilde er ikke gyldig som billett.

Slipper jeg inn i teatersalen, selv om jeg kommer for sent?

Når forestillingen begynner stenger vi dørene inn til salen, og vi kan ikke garantere at du slipper inn i salen. Møt opp i tide for å være sikker på at du får benyttet billetten din!

Kan jeg ta med drikken inn i salen?

Ta gjerne med drikken inn i salen på Hovedscenen, men husk å ta med tomgodset tilbake etter forestillingen.

Skjenkebevillingen strekker seg ikke over gata. Derfor er det ikke lov å ta alkoholholdig drikke til Den Andre Scenen over veien. Popkorn og brus kan du gjerne ta med dit.

Det er selvsagt ikke lov å ha medbrakt drikke til hverken Hovedscenen eller Den Andre Scenen over veien.

Hva er prisen på en billett?

Prisene for en forestilling på Det Andre Teatret varierer fra 110,- til 295,- per person. Enkelte utvalgte forestillinger kan ha høyere eller lavere pris, se billettoversikten for gjeldende priser.

Gavekort

Ja, vi selger gavekort! Disse kan du kjøpe på Ticketco. Du vil få tilsendt gavekortet på e-post slik at det kan printes ut.

Har du vanskeligheter med gavekortet ditt, ta kontakt med TicketCo Support..

Gavekort kan kun brukes på billetter og popkorn. Baren og kurs er ikke inkludert i disse gavekortene. Vi selger også et eget gavekort som kan brukes på kurs.

Legg merke til at gavekortet kun er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato. Det er dessverre ikke mulig å forlenge gaverkoret utover dets gyldighet.

Student- og grupperabatt

Vi har studentrabatt på onsdager! Micetro koster kun 145 kr for studenter. Resten av dagene har vi generelt lagt oss på en veldig snill pris for alle.

Ledsager

Ledsager får gratisbillett til våre forestillinger.

Ønsker du å forhåndsbestille billett som ledsager, vennligst ta kontakt med billettluka@detandreteatret.no. Ledsagerbillett kan også bestilles i billettluka.

Gyldig ledsagerbevis må fremvises i døra.

Rullestol

Vi er tilrettelagt for rullestolbrukere og har to/tre plasser til rullestoler i salen.
For å sikre deg én av disse plassene vennligst ta kontakt på forhånd med billettluka@detandreteatret.no.

For ledsager, se eget punkt.

De Andre Barna

De Andre Barna er Det Andre Teatrets satsing for barn. Vi holder både kurs, workshops og spiller forestillinger for barn fra 5 år og oppover.

For ytterligere spørsmål rundt påmelding til kurs og workshopene, send en epost til andrebarn@detandreteatret.no. Vi svarer deg så raskt vi kan.

Innslag i forestillinger

Det kommer mange bursdagsfester, utdrikningslag og ulike sammenkomster på våre forestillinger som kommer med forespørsler om innslag i forestillingen. Skulle anledningen by seg kan det hende at vi kan bringe det opp i forestillingen men dette er ikke noe vi kan love ettersom forestillingen er improvisert. Vi har alltid forestillingens beste og det totale publikummet i tankene.

Plasser i salen

Vi har ikke nummererte plasser hos oss og det er derfor førstemann til mølla på hvem som får sitte hvor. I prinsippet kan man se godt fra alle plasser, men ønsker du å sitte sammen med en større gruppe anbefaler vi å møte opp i god tid. Dørene til forestillingen åpner ca 20-30 min før forestillingstart og stenger nøyaktig på tidspunktet forestillingen skal starte. For å sikre deg den plassen du vil ha bør du møte opp senest en halvtime før slik at du er klar når dørene åpner.

Gjenglemt

Gjenglemte ting som blir funnet på teatret blir oppbevaret i maks én måned. Det er bare å møte opp neste gang vi har åpent og spørre etter det. Hvis du har glemt noe viktig, slik som telefon, bankkort, lommebok e.l., ta kontakt med anders@detandreteatret.no eller marie@detandreteatret.no.

Språk i forestillingene

På tross av en del engelske titler spilles våre forestillinger på norsk. Unntaket her er utenlandske gjestespill og de gangene vi har med disse gjestene i andre forestillinger. Det vil da oftest dreie seg om enkelte scener. Engelsktalende forestillinger merkes i programmet og på nett.

Aldersgrense

Det er generelt sett ikke aldersgrense på våre forestillinger. Forestillinger som begynner 22:00 har en anbefalt aldersgrense på 16 år. Vit likevel at våre forestillinger kan inneholde grovt språk og vulgariteter. Det er opp til foresatte om de lar ungdommer komme til våre forestillinger, og det kan være upassende innhold for de aller yngste. Det selges også alkohol i vår café, slik at det kan være berusede mennesker i publikum.

Ønsker du å være frivillig på DAT?

Vi er alltid på jakt etter deg som ønsker å lære mer om hvordan det er å jobbe på et lite, men veldrevet teater, samtidig som du er opptatt av å få mer erfaring innen enkel kundebehandling og kundeservice. Les mer her eller send oss en mail på frivillig@detandreteatret.no.
Vi gleder oss til å møte deg!

Programmet

Program for neste sesong legges ut så fort det er klart. For vårsesongen er dette i desember, for høstsesongen i løpet av sommeren. Hvis du skal kjøpe julegave/bursdagsgave er gavekort et godt alternativ. Datoer for kursene våre kommer også i løpet av juni/desember.