IMPROKURS FOR BARN

I impro kan alt skje! På kurs med De Andre Barna leker man sammen på scenen, utforsker fantasien og improviserer frem historier. Vi ønsker å sette fokus på at feil er bra - så bli med på en morsom erfaring med teater, og møt nye venner på vårt improkurs for barn!

Figurer

Sommerskole 11-13 år

I uke 25 2022 har vi på Det Andre Teatret improsommerskole for barn mellom 11 og 13 år (for dere som går i 5., 6. og 7.klasse)!

Det blir improkurs mandag 20.juni til fredag 24.juni på Det Andre Teatret fra klokken 10-15 hver dag!

Sommerskolen blir holdt av ulike improvisatører fra Det Andre Teatret som skal vise deltakerne ulike sider av improteaterets univers!

Kursavgift er 3200,- pr. deltaker, og inkluderer lunsj hver dag.

Det andre barneteatret logo


Det Andre Barneteatret er tilbake!

Det Andre Barneteatret
skal bli et annerledes teater for barn i Oslo - og i mange år fremover der vi gjennom improvisasjon og teater lager forestillinger med og for barna. Denne våren har vi oppstart to kursgrupper, det er noen få plasser igjen så her er det førstemann til mølla. Kurset holdes hver tirsdag og har oppstart 1. februar. Teaterpedagoger: Siriann Petronella Berdal og Miriam Jacobsen.

Siden 2015 har Det Andre Teatret hatt improkurs for barn. Vi vil nå ta steget videre å danne et fast tilbud gjennom sesongen. Det Andre Barneteatret skal bli et annerledes teatertilbud for barn i Oslo - og i mange år fremover der vi gjennom improvisasjon og teater lager forestillinger med og for barna!

I samarbeid med SPKRBOX ønsker vi i første omgang å danne en teatergruppe for kids mellom 8 og 10 år, hvor vi skal leke oss med teater, impro og scenetekst. SPKRBOX, et møte mellom hiphopscenen og teatermiljøet, skal utforske kulturelle klasseforskjeller, utfordre det etablerte teatret og inspirere hiphop- og teatermiljøet til samarbeid på tvers av fagfelt, estetikk og form. Vi ser derfor veldig frem til å lage Det Andre Barneteatret sammen

Kommende forestillinger for barn

Go Figure! - SNILL

Open Window Theatre
Onsdag
8. jun. 2022
18:00
Hovedscenen
Figur8