Figurer

Workshop for 5.-7.klasse

Helgen 12.-13.november inviterer Det Andre Barneteatret til teaterworkshop for 5.-7.klassinger som ønsker et krasjkurs i teater! Vi skal innom impro, manusskriving, scenografi, kostyme og lager til slutt en liten teaterforestilling for nære og kjære.

Oppmøte:
Lørdag 12.november kl.10-15
Søndag 13.november kl.10-15

Kursavgift er 1200,- pr. deltaker.

Det andre barneteatret logo


Hva er det Det Andre Barneteatret?

Et skikkelig kult teatertilbud for barn mellom 8 og 10 år. Vi lager teaterforestillinger fra bunnen av som ingen andre har sett eller hørt før! Som del av Det Andre Barneteatret er man med å lage alt fra manus, kostymer, sang, rap og dans som vises for et publikum på slutten året.

DAB er produsert av Det Andre Teatret sammen med SPKRBOX og Nordic Black Xpress

Hvem kan være med på Det Andre Barneteatret?

Våre teatergrupper er godt blanda. Det betyr at vi hvert år setter sammen en gjeng med barn i alderen 8 til 10 år. Mangfold står i fokus. Selv om du melder deg på aller først, er det ikke sikkert man får plass før vi har laget gruppene helt ferdig i august. Vi har også en venteliste i tilfelle noen plutselig ikke ville være med likevel.

Hvordan kan man bli med på Det Andre Barneteatret?

Det Andre Barneteatret streber etter å ha en overkommelig pris for alle. Semesteravgiften er på 300 kr. Får du plass, er du med å lage en teaterforestilling gjennom hele året som vises for nære og kjære på våren.

Det Andre Barneteatret er støttet av Sparebankstiftelsen DNB og bydel Sagene

Kommende forestillinger for barn

Ønskelista

Lørdag
10. des. 2022
14:00
Hovedscenen
Figur8