Ta kontakt
Showman i dress
IMG 1785

Kurs og workshop

Enhver organisasjon verdsetter modige, kreative, fleksible medarbeidere med gode tilpasningsevner - ferdigheter som er grunnsteiner innen improvisasjon. Gjennom morsomme og ufarlige øvelser får deltakerne på våre workshops erfaringsbasert læring som både er nyttig og gøy.

Å bli utfordret på enkle og ufarlige øvelser sammen med de man arbeider med styrker forståelse, effektivitet og bedrer miljøet og humøret. Verdien av å bryte egne grenser, le sammen og oppdage nye sider og evner hos seg selv i et trygt og komfortabelt miljø ikke bare er «en hyggelig opplevelse», men også noe som styrker konkurranse- og inntjeningsevnen. Vårt arbeid fremmer individuelle ferdigheter så vel som økt kompetanse som gruppe.

Vi er opptatt av å tilpasse og legge til rette tilbud som passer den enkelte kunde, og holder kurs som strekker seg fra én time til flere dager. Workshops kan finne sted både hos dere og i våre lokaler.

Helene

Foredrag

Flere av teatrets utøvere har sterk dobbeltkompetanse innenfor både improvisasjon og andre fagfelt - som for eksempel psykologi, pedagogikk og ledelse. Vi kan bidra med engasjerende og lærerike foredrag med stor underholdningsverdi som også kan tilpasses etter deres behov og ønsker med tanke på tema og innhold.


Hvordan håndtere det uventede.

Et engasjerende foredrag om frykten for å feile.

Dette foredraget holdes av psykolog og improvisatør Helene Abrahamsen og tar for seg hvordan man kan håndtere det uventede. I foredraget tematiserer hun hvilke mentale mekanismer og psykologiske prosesser som hindrer oss i å ta sjanser og prøve nye ting samt hvordan man kan utfordre seg selv på dette. Helene er en engasjerende foredragsholder og bruker mange morsomme eksempler for å belyse temaet. Foredragets innhold kan tilpasses ved behov.

Hvordan bygge realsjoner raskt?

Lær hvordan du kan by på deg selv.

I et moderne arbeidsliv er det avgjørende å kunne knytte bånd til andre mennesker raskt og effektivt - om det er i møter, på konferanser, når du selger eller skal samarbeide både eksternt og internt. Smalltalk er en egenskap som kan trenes på og i dette engasjerende og morsomme foredraget tar Helene dere gjennom hvorfor det er viktig å bygge gode relasjoner, hva som kan hindre oss før hun gir helt konkrete tips til hva vi kan gjøre for å bli bedre på nettopp det å by på seg selv.

Kontor happy2

Show og forestillinger

Book landets morsomste og flinkeste improvisatører til ditt julebord, firmafest, eller arrangement. Få en heidundranes underholdende forestilling som kan tilpasses din arbeidsplass - og kan til og med live-streames fra vår scene!

Vi kan blant annet tilby DITT SPEKTAKULÆRE SHOW, som er et improvisert show der Norges beste improvisatører kommer til dere og tar utgangspunkt i deres bedrift eller arrangement, med korte, morsomme og improviserte sketsjer. Eller den improviserte konserten SÅVIDT EN HIT, der Simen Hovd og Håvard Gressum Antonsen er på leting etter den neste nye superhiten, og kan lage en hit av alle teamer og alle sjangre. Vi kommer og lager et show som er trygt og morsomt fra start til slutt!

Olli

Konferansier

Våre utøvere er stødige, fleksible og morsomme konferansierer som kan brukes til alle anledninger. Vi har erfaring med alt fra private til offentlige arrangement, små og store tilstelninger og vil jobbe tett med arrangør for å finne den rette tonen til gjennomføringen.

IMG 1740

Rollespill

Lei inn våre improvisatører til å spille og øve på praktiske situasjoner som er nyttig for din bedrift. Med godt trente skuespillere vil de ansatte få opplevelsen av å møte ekte kunder der situasjoner kan prøves på nytt og tilpasses slik at læringseffekten blir høy.

Book oss!
Runningman
Sans titre 3