Torsdag 23. mar. 2023

Andre Historier

Personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv
Barscenen
19:30
Andre historier


I Andre Historier hører du de historiene du ikke får høre andre steder. Små og store personlige opplevelser som både er så utrolige at de må være sanne og så lite trolige at de umulig kan være sanne.

Til Andre Historier kommer et nydelig knippe kjente og ukjente komikere, fortellere, poeter og andre utøvere for å dele morsomme, rare, triste og rørende øyeblikk fra sine egne liv.

Tema 11. april: SYDEN

Kan vi friste med litt sommer? Eller det vi på pent norsk kaller SYDEN, da.. For hva er vel bedre enn sol, strand og billig buffet? Den gjengse nordmann trives godt med en restplass til Mallorca når snøen har lagt seg nok en gang i det det egentlig går mot vår. Men for de av oss som har bestemt seg for å bli i kulda, anbefaler vi å ta turen til oss på en slags all-inclusive-kveld med en heidundranes gjeng som tar dere med inn i sine syden-historier: Are Kalvø, Oskar Fjørtoft, Taume Dery, Kristine Utne Stiberg, Ellen Bendu og Simen Hovd!

Kveldens line-up:

Konferansier: Oskar Fjørtoft Sandanger

Fortellere:
Ellen Bendu
Simen Hovd
Kristine Utne Stiberg
Taume Dery
Are Kalvø


Andre Historier er utviklet av Albatrass ved Ingunn Christensen, Hilde Madsø Jacobsen og Marie Ulsberg sammen med Kristine Haugland og Torgrim Mellum Stene.

De andre forestillingene

Sommerimpro

I dag
13. jul. 2024
19:30
Barscenen

Sesongåpning

Kom å bli med på feiringa!
Lørdag
17. aug. 2024
19:30
Hovedscenen

Micetro™ Extravaganza

Hvem er den aller aller beste improvisatøren?!
Onsdag
21. aug. 2024
19:30
Hovedscenen