Torsdag 16. nov. 2023

Andre Historier

Personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv
Barscenen
19:30
FÅ BILLETTER - Kveldens tema: "New York"
Andre historier


I Andre Historier hører du de historiene du ikke får høre andre steder. Små og store personlige opplevelser som både er så utrolige at de må være sanne og så lite trolige at de umulig kan være sanne.

Til Andre Historier kommer et nydelig knippe kjente og ukjente komikere, fortellere, poeter og andre utøvere for å dele morsomme, rare, triste og rørende øyeblikk fra sine egne liv.

Tema 11. april: SYDEN

Kan vi friste med litt sommer? Eller det vi på pent norsk kaller SYDEN, da.. For hva er vel bedre enn sol, strand og billig buffet? Den gjengse nordmann trives godt med en restplass til Mallorca når snøen har lagt seg nok en gang i det det egentlig går mot vår. Men for de av oss som har bestemt seg for å bli i kulda, anbefaler vi å ta turen til oss på en slags all-inclusive-kveld med en heidundranes gjeng som tar dere med inn i sine syden-historier: Are Kalvø, Oskar Fjørtoft, Taume Dery, Kristine Utne Stiberg, Ellen Bendu og Simen Hovd!

Kveldens line-up:

Konferansier: Oskar Fjørtoft Sandanger

Fortellere:
Ellen Bendu
Simen Hovd
Kristine Utne Stiberg
Taume Dery
Are Kalvø


Andre Historier er utviklet av Albatrass ved Ingunn Christensen, Hilde Madsø Jacobsen og Marie Ulsberg sammen med Kristine Haugland og Torgrim Mellum Stene.

De andre forestillingene

Trollbrua

GRATIS BARNEFORESTILLING UTENDØRS!
I morgen
23. jun. 2024
12:00

Denim on Denim Kiki Ball

presented by Gigi Sunshine Angles
I morgen
23. jun. 2024
18:00
Hovedscenen

Humor på Torshov

Det Andre Teatret og Nieu Scene inviterer til festival 26.-29. juni!
Onsdag
26. jun. 2024
18:00
Det Andre Teatret + Nieu Scene + Cosmopolite