Velkommen Til Dat web med QR til hjemmesida
Bilde 05 08 2022 10 42 53

Forestillinger hver uke til snille priser

Hver uke kan du få med deg alt fra lettbeint kortform impro til en helaftens musikal, improvisert mordmysterier, konserter eller rare fine soloforestillinger... You name it! Det meste av det du ser hos oss er improvisert, hver kveld ser du noe som har aldri blitt spilt før og som aldri vil spilles igjen!

Vi har generelt lagt oss på en veldig snill pris for alle, særlig på onsdager og torsdager.

Hver onsdag kl.20:00 kan du få med deg MICETRO™ for 110 kr (studentpris). I tillegg holder vi gratis åpen workshop fra kl.18:00-kl.19:00, og etter å ha vært med der et par ganger kan du få sjansen til å være med å spille i forestillingen kl.20:00. Her blander vi erfarne og nybegynnere i en beinhard kamp om å bli den beste! Det krever ingen påmelding eller forkunnskaper, her er det bare å møte opp!

Hver torsdag i høysesong serverer vi 2FOR1 - altså to forestillinger for 245 kr. Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord. Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer akkurat denne uka!

Bilde 05 08 2022 10 45 23

Bli frivillig hos oss!

Om du ikke har lyst til å stå på scena, eller bare vil gjøre enda flere ting, har vi et fantastisk frivilligprogram. Her kan du bidra som tekniker, riggehjelp, publikumsvert, husansvarlig m.m. Sitter du med en dugnadsånd i magen og kunne tenke deg å hjelpe til? Meld deg på frivillig@detandreteatret.no. Vi gleder oss til å møte deg!

Bilde 05 08 2022 10 51 02

Egen teaterbar og uteservering

Enten du skal på forestilling eller bare vil ut å ta et glass med venner... Har vi en nydelig bar og byens hyggeligste uteservering med sol til sent på kvelden! Hos oss finner du et godt utvalg av drikke. Vi fokuserer mest mulig på norsk øl og har et håndplukket utvalg av produkter fra blant annet Haandbryggeriet, St. Hallvard, Grunerløkka Brygghus, Eiker m.fl.

Vi har ikke matservering i cafeen, men vi har ett godt utvalg av barsnacks. Er du mer sulten, er det helt i orden å ta med medbrakt mat. Vi kan varmt anbefale Villa Tivoli som ligger like bort i veien.

Bilde 05 08 2022 10 51 24

Kurs og workshops

Har du lyst til å prøve impro? Meld deg på kurs!

Det Andre Teatret tilbyr en kursrekke på fem ulike kurs, som gir en solid innføring i improvisasjon. Våre Impro Basic kurs er åpne for alle og ingen forkunnskaper er nødvendig. Vi har også et kurs utelukkende for profesjonelle skuespillere og en årlig sommerskole. I tillegg dukker det innimellom opp internasjonale gjester som holder åpne workshops, som blir annonsert her. Bli bedre på presentasjonsteknikk, formidling, tilstedeværelse og risikotagning!

Velkommen til improkurs på Det Andre Teatret!


Følg oss på sosiale medier!