2FOR1 - Balladen om livet, døden og alt imellom + Nesten Lættis

To forestillinger til prisen av én!
To forestillinger for prisen av én!
Balladen Nesten Lættis 3000x2000

På torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord. Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer akkurat denne uka.

Program til torsdag 28. april:

NESTEN LÆTTIS

Nesten Lættis har etterhvert blitt en rutinert improgruppe i hovudstaden. Med sine episke improviserte scener, gøyale parodier og hysteriske karakterer er dette virkelig en improgruppe verdt å se. De spiller vanligvis show på SALT og Dattera til Hagen, men er nå klar for å ta DET ANDRE TEATRET med storm!

Ta med bestevenn, fiende, søsken og naboer for å se en nydelig enakters improsjåvv.

Spilles på Barscenen kl.19:00


BALLADEN OM LIVET, DØDEN OG ALT IMELLOM

«Balladen» er en absurd fortelling om de store temaene i livet som kjærlighet, død og tilværelsens uutholdelige letthet. Men også om de små uviktige tingene som hender innimellom, som at du ikke får vekk en flekk på skjorta eller at du liker å stå ute i regnet. Og kanskje en dag mens du står ute i regnet, ser du bestemoren din falle fra himmelen i en av regndråpene og forsvinne i gresset. Små historier flettes sammen og blir andre historier. Noen ganger blir det én historie, andre ganger blir det 5034 historier. Ingenting og alt henger sammen.

Eirik Skarsbø og Veslemøy Mørkrid er blant Norges mest erfarne improvisatører og med seg har de en rekke dritflinke lyd- og lysimprovisatører til å leke sammen med seg.

Spilles på Hovedscenen kl.20:00

Kom og se hva som bobler under overflaten i Kultur-Oslo og få med deg det aller første showet av byens nye store supersuksess! Følg med på Facebook, Instagram og nettsiden for å se hva som spilles de andre torsdagene.

De andre forestillingene

Trollbrua

GRATIS BARNEFORESTILLING UTENDØRS!
Lørdag
22. jun. 2024
12:00

Denim on Denim Kiki Ball

presented by Gigi Sunshine Angles
Søndag
23. jun. 2024
17:00
Hovedscenen

Humor på Torshov

Det Andre Teatret og Nieu Scene inviterer til festival 26.-29. juni!
Onsdag
26. jun. 2024
18:00
Det Andre Teatret + Nieu Scene + Cosmopolite