2FOR1: Da de møttes + Elsk meg

To forestillinger til prisen av én!
To forestillinger for prisen av én!
2

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord.


På program torsdag 16. mars:

ELSK MEG

En bøtte med unge nyutsprugne improvisatører, med marginalt av erfaring, gjør sitt aller aller mest middelmådige når Nils Petter Mørland, den gamle teatersjefen på Det Andre Teatret, kaster dem ut i oppgaver og leker de knapt har hørt om. Kom å se morgendagens stjerner før de visste hva de drev med!

20 års med erfaring møter 0 år med erfaring er nemlig oppskriften på overraskende mye moro

Med:

Nils Petter Mørland, Anna Filippa Hjarne, Camilla Klaudiussen, Helle Ryg Eia, Karin Svihus Knutsen, Oda Djuplasti, Signe Dammann Anker, Synnøve Wik Jacobsen og William Greni Arnø


Spilles på hovedscenen kl.19:30


DA DE MØTTES

En improvisert kjærlighetskomedie

“Da de møttes” har vært en suksess både her på teatret og på festivaler i sågar Sverige som USA og Canada. Ikke uten grunn, romantisk komedie er jo verdens beste sjanger. Vitser og følelser i en deilig blanding utgjør den perfekte oppvarming for en bra kveld.

Håpløst forelskede par kjemper seg gjennom et hav av forviklinger for å få hverandre, mens både elskelige og plagsomme karakterer og situasjoner kommer i veien. Det blir en herlig miks av alt fra Woody Allens nevrotiske observasjoner til mer storslåtte epos som Love Actually. I beste fall kan du komme og bli forelsket, i verste fall ler du av forsøket!

Publikums forslag i begynnelsen legger grunnlaget for historiens karakterer og hendelser. Kom og se en romantisk komedie etter ditt eget hjerte!


Spilles på hovedscenen kl.20:30Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer de andre ukene!De andre forestillingene

Sommerimpro

Torsdag
25. jul. 2024
19:30
Barscenen

Sesongåpning

Kom å bli med på feiringa!
Lørdag
17. aug. 2024
19:30
Hovedscenen

Micetro™ Extravaganza

Hvem er den aller aller beste improvisatøren?!
Onsdag
21. aug. 2024
19:30
Hovedscenen