2FOR1: Da de møttes + Jesper og Kjetil presenterer

To forestillinger til prisen av én!
To forestillinger for prisen av én!
DA DE MØTTES Kjetil og Jesper nettside

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord.


På program torsdag 16. februar:

JESPER & KJETIL PRESENTERER

1 scene, 2 stoler, 2 improvisatører.I dette improshowet inviterer Jesper Lange og Kjetil Jore dere inn i varmen på Det Andre Teatrets storstue og spiller ut en av publikums historier eller eventyr - Skal du på date med en potensiell sjelevenn, har du booket et stort jobbintervju du virkelig trenger, planlegger du å bestige Mount Everest eller skal du gifte deg? Vi skal bruke de neste 50 minuttene i livet ditt på å fortelle akkurat hvordan det kan gå for seg!


Spilles på hovedscenen kl.19:30


DA DE MØTTES

En improvisert kjærlighetskomedie

“Da de møttes” har vært en suksess både her på teatret og på festivaler i sågar Sverige som USA og Canada. Ikke uten grunn, romantisk komedie er jo verdens beste sjanger. Vitser og følelser i en deilig blanding utgjør den perfekte oppvarming for en bra kveld.

Håpløst forelskede par kjemper seg gjennom et hav av forviklinger for å få hverandre, mens både elskelige og plagsomme karakterer og situasjoner kommer i veien. Det blir en herlig miks av alt fra Woody Allens nevrotiske observasjoner til mer storslåtte epos som Love Actually. I beste fall kan du komme og bli forelsket, i verste fall ler du av forsøket!

Publikums forslag i begynnelsen legger grunnlaget for historiens karakterer og hendelser. Kom og se en romantisk komedie etter ditt eget hjerte!


Spilles på hovedscenen kl.20:30Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer de andre ukene!De andre forestillingene

Trollbrua

GRATIS BARNEFORESTILLING UTENDØRS!
Lørdag
22. jun. 2024
12:00

Denim on Denim Kiki Ball

presented by Gigi Sunshine Angles
Søndag
23. jun. 2024
17:00
Hovedscenen

Humor på Torshov

Det Andre Teatret og Nieu Scene inviterer til festival 26.-29. juni!
Onsdag
26. jun. 2024
18:00
Det Andre Teatret + Nieu Scene + Cosmopolite