2FOR1: Lövebachen + Blæsta Impro

To forestillinger til prisen av én!
To forestillinger for prisen av én!
Lövebachen Blæsta Impro 3000x2000

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord. Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer akkurat denne uka.

LÖVEBACHEN LIVE

Urpremiere på det helt unike showet “Lövebachen Live”.
dette er et konsept verden ALDRI har sett maken til! noen kritiske røster vil kanskje si at det minner om et visst program på NRK, men neida - dette er noe helt annet!
I “Lövebachen LIVE” møter vi to partier, de blå og de røde, som konkurrerer om å vinne velgernes gunst, de blir ledet med stødig hånd av en krøllete sjarmør, unnskyld rett-håret 30-åring, gjennom et utall øvelser. Ja, du tenker kanskje: ” dette hørtes VELDIG likt ut som NRK-programmet Løveb…” men det er det altså ikke. Da måtte man betalt mengder med royalties. Så husk Torsdag er det premiere på Lövebachen Live, et show som til forveksling kan minne om et annet, men som ikke er det. selvom det så og si er kliss likt.

Med: Andreas Tønnesland, Olli Wermskog, Marte Mørland, Veslemøy Mørkrid og Henrik Horge

BLÆSTA IMPRO

BLÆSTA er en urbant og mangfoldige impro-gruppe med halv-kjente og ukjente ansikter og lang fartstid fra musikk, dans, stand-up, teater og tv-bransjen. Her blir det improleker med et annet perspektiv!

Med: Hemen Fatahi, Ahmed Mamow, Ayaz Hussain, Thomas Burmester Kleppe


Kom og se hva som bobler under overflaten i Kultur-Oslo og få med deg det aller første showet av byens nye store supersuksess!

De andre forestillingene

Rollespill Live

Improviserte eventyr med tant og fjas!
I dag
14. apr. 2024
19:00
Hovedscenen

Ut og stjæle scener

på Det Norske Teatret
Spilles på Det Norske Teatret
Tirsdag
16. apr. 2024
20:00
Det Norske Teatret (Scene2)

Micetro™ Extravaganza

Hvem er den aller aller beste improvisatøren?!
Onsdag
17. apr. 2024
19:30
Hovedscenen