2FOR1 - Roadtrip + Kvartalmusikal

To forestillinger til prisen av én!
To forestillinger for prisen av én!
ROADTRIP KVARTALMUSIKAL 3000 2000px

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord. Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer akkurat denne uka.

Kom og se hva som bobler under overflaten i Kultur-Oslo og få med deg det aller første showet av byens nye store supersuksess!

Torsdag 3. mars spiller vi:

ROADTRIP - med Ingvild og Stian

To personer drar på biltur. De vet ikke hvor de skal. De ender opp som fluktbil fra et ran, de plukker opp en brudgom på flukt, kjører utfor et stup og de havner i et bilvaskeri som krymper bilen. Basert på forslag fra publikum skal Stian og Ingvild ta dere med på en biltur som INGEN vet hvor ender. Det blir digresjoner, veikryss og smale avstikkere i møte med ulike karakterer og steder på veien. De spiller alle rollene, og det kan bli både rørende og rart og veldig morsomt. Med seg i bagasjerommet har de lydimprovisatør Henrik Stoltz Vernegg.


KVARTALMUSIKAL

Kvartalmusikal er en helt ny musikal hvor handlingen er basert på aktuelle nyheter og ting som har skjedd de siste tre månedene. Sjangermessig blir det et sted mellom revy, nyhetssatire og musikal. Ensemblet får bare en uke på å lage forestillingen, så resultatet blir neppe finslipt, men det blir høy energi, masse fjas og brennaktuelle temaer. Velkommen!

Med:
Aila Sinober
Tonje Holm Sandnes
Joakim Engelsen Klunde
Hanna Kanon KlingbergFølg med på Facebook, Instagram og nettsiden for å se hva som spilles de andre torsdagene!

De andre forestillingene

Tre nøtter til WHO?!

Part 2... Enda mere nøtts!
I dag
30. nov. 2023
19:00
Hovedscenen

Ønskelista

EKSTRAFORESTILLING
Lørdag
2. des. 2023
12:00
Intimscenen

Teater Pappvin presenterer: Storhammer

En krimparodi
Fredag
8. des. 2023
19:30
Intimscenen