2FOR1: Fjas Impro + Da de møttes

To forestillinger til prisen av én!
To forestillinger for prisen av én!
Da de møttes Fjas impro 3120 2080px

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord. Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer de andre ukene!

På program torsdag 15. september:

FJAS IMPRO

Fjas Impro er en liten gruppe bestående av tre unge mænd fra Oslo. Han ene er fra Kristiansand, men det ødelegger litt flyten i teksten å måtte nevne det. De startet med å spille faste show på Brygg i Storgata, i tillegg til at de deltok på "Oslos største improcup 2022" som ble avholdt på Salt. Den vant de, og ble med det kronet til "Oslos beste improgruppe". Hurra.

Fjas driver med Impro hovedsakelig for å glede publikum og for å få nedbetalt kredittkort-gjeld. Gruppen består av Didrik Dahlgren Hanssen, Johannes Blåsternes og Martin Næss Hald. Han siste er han fra Kristiansand som jeg snakket om tidligere.

Spilles på barscenen kl.19:00

DA DE MØTTES

En improvisert kjærlighetskomedie

“Da de møttes” har vært en suksess både her på teatret og på festivaler i sågar Sverige som USA og Canada. Ikke uten grunn, romantisk komedie er jo verdens beste sjanger. Vitser og følelser i en deilig blanding utgjør den perfekte oppvarming for en bra kveld.

Håpløst forelskede par kjemper seg gjennom et hav av forviklinger for å få hverandre, mens både elskelige og plagsomme karakterer og situasjoner kommer i veien. Det blir en herlig miks av alt fra Woody Allens nevrotiske observasjoner til mer storslåtte epos som Love Actually. I beste fall kan du komme og bli forelsket, i verste fall ler du av forsøket!

Publikums forslag i begynnelsen legger grunnlaget for historiens karakterer og hendelser. Kom og se en romantisk komedie etter ditt eget hjerte!

Spilles på hovedscenen kl.20:00

På scenen: Camilla Frey, Cathrine Frost Andersen, Mats Eldøen, Nils Petter Mørland og Henrik Stoltz Vernegg (DJ)
De andre forestillingene

Trollbrua

GRATIS BARNEFORESTILLING UTENDØRS!
Lørdag
22. jun. 2024
12:00

Denim on Denim Kiki Ball

presented by Gigi Sunshine Angles
Søndag
23. jun. 2024
17:00
Hovedscenen

Humor på Torshov

Det Andre Teatret og Nieu Scene inviterer til festival 26.-29. juni!
Onsdag
26. jun. 2024
18:00
Det Andre Teatret + Nieu Scene + Cosmopolite