2FOR1: Impro All-Stars + Sketsjer vi har planlagt

To forestillinger til prisen av én!
To forestillinger for prisen av én!
Impro All Stars Sketsjer vi har planlagt 3120 2080px

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord. Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer de andre ukene!

På program torsdag 22. september:

SKETSJER VI HAR PLANLAGT
- med Tre frekke og han kjekke og Hilde Nygaard

Sketsjegruppa Tre frekke og han kjekke går sammen med standupkomiker Hilde Nygaard for ablegøyer du sent vil glemme! Det blir stand-up, det blir sanger og sketsjer, det blir garra 100% god stemning. *

*tre frekke og han kjekke tar ikke ansvar for lattermuskel-strekk eller lignende skader som følge av for god stemning under show.

Spilles på barscenen kl.19:00


IMPRO ALL-STARS

Det blir knakende god underholdning når ensemblets stjerner må tilbake på skolebenken. Impro-gudfar Tony Totino har nemlig kokt i hop en rekke utfordringer han nå skal slippe løs på de intetanende skuespillerne. Det kan bli alt fra improvisert ballett til science fiction, Tony holder ikke igjen. Kom og se Norges beste improvisatører danse på glattisen!

Anthony Totino aka Tony var en av de opprinnelige medlemmene av Loose Moose Theater i Calgary (anno 1977) gruppen som startet hele Teatersport-bølgen. Tony har vært mentoren til både Improtent og Teatersport Oslo m/ bl.a. Harald Eia, Helen Vikstvedt.

Spilles på hovedscenen kl.20:00
De andre forestillingene

Sommerimpro

Torsdag
25. jul. 2024
19:30
Barscenen

Sesongåpning

Kom å bli med på feiringa!
Lørdag
17. aug. 2024
19:30
Hovedscenen

Micetro™ Extravaganza

Hvem er den aller aller beste improvisatøren?!
Onsdag
21. aug. 2024
19:30
Hovedscenen