2FOR1: Da de møttes + Ballaclava copy

To forestillinger til prisen av én!
To forestillinger for prisen av én!
DA DE MØTTES BALLACLAVA Insta square 3120 1800px

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord.


På program torsdag 29. september:

Halla Balla! Ballaclavaimpro (Balla for short!) er en gjeng avdanka revyskuespillere som savner å vise seg frem. Fire flotte fruer som ønsker å støtte oppunder at kvinner også er lættis! Balla 1, 2, 3 og 4 tar deg med inn i et artig, fantasifullt og spontant univers. Vet du ikke helt hva du går til? - slapp av det gjør ikke de heller, men de lover latter og din typiske balla humor.


Spilles på hovedscenen kl.19:00


DA DE MØTTES

En improvisert kjærlighetskomedie

“Da de møttes” har vært en suksess både her på teatret og på festivaler i sågar Sverige som USA og Canada. Ikke uten grunn, romantisk komedie er jo verdens beste sjanger. Vitser og følelser i en deilig blanding utgjør den perfekte oppvarming for en bra kveld.

Håpløst forelskede par kjemper seg gjennom et hav av forviklinger for å få hverandre, mens både elskelige og plagsomme karakterer og situasjoner kommer i veien. Det blir en herlig miks av alt fra Woody Allens nevrotiske observasjoner til mer storslåtte epos som Love Actually. I beste fall kan du komme og bli forelsket, i verste fall ler du av forsøket!

Publikums forslag i begynnelsen legger grunnlaget for historiens karakterer og hendelser. Kom og se en romantisk komedie etter ditt eget hjerte!


Spilles på hovedscenen kl.20:00Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer de andre ukene!De andre forestillingene

The Kontor

En improvisert sit-com om ditt kontorfellesskap
Onsdag
29. mai 2024
19:30
Hovedscenen

Late Night Impro

Gameshow, bobbler og impro!
Fredag
31. mai 2024
22:00
Hovedscenen
IMG 8789

Møt oss på Sorg!

Onsdag
5. jun. 2024
19:00
Intimscenen