2FOR1: Roadtrip + Kvartalmusikal

To forestillinger til prisen av én!
To forestillinger for prisen av én!
ROADTRIP KVARTALMUSIKAL 3000 2000px

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord.

På program torsdag 6. oktober:

KVARTALMUSIKAL

Kvartalmusikal er en helt ny musikal hvor handlingen er basert på aktuelle nyheter og ting som har skjedd de siste tre månedene. Sjangermessig blir det et sted mellom revy, nyhetssatire og musikal. Ensemblet får bare en uke på å lage forestillingen, så resultatet blir neppe finslipt, men det blir høy energi, masse fjas og brennaktuelle temaer. Velkommen!

Med: Aila Sinober, Tonje Holm Sandnes, Joakim Engelsen Klunde og Hanna Kanon Klingberg

Spilles på hovedscenen kl.19:30


ROADTRIP

To personer drar på biltur. De vet ikke hvor de skal. De ender opp som fluktbil fra et ran, de plukker opp en brudgom på flukt, kjører utfor et stup og de havner i et bilvaskeri som krymper bilen. Basert på forslag fra publikum skal Stian og Ingvild ta dere med på en biltur som INGEN vet hvor ender. Det blir digresjoner, veikryss og smale avstikkere i møte med ulike karakterer og steder på veien. De spiller alle rollene, og det kan bli både rørende og rart og veldig morsomt. Med seg i bagasjerommet har de lydimprovisatør Henrik Stoltz Vernegg.

Med: Stian Gulli, Ingvild Haugstad og Henrik Stoltz Vernegg (DJ)

Spilles på hovedscenen kl.20:30Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer de andre ukene!De andre forestillingene

Trollbrua

GRATIS BARNEFORESTILLING UTENDØRS!
Lørdag
22. jun. 2024
12:00

Denim on Denim Kiki Ball

presented by Gigi Sunshine Angles
Søndag
23. jun. 2024
17:00
Hovedscenen

Humor på Torshov

Det Andre Teatret og Nieu Scene inviterer til festival 26.-29. juni!
Onsdag
26. jun. 2024
18:00
Det Andre Teatret + Nieu Scene + Cosmopolite