2FOR1 - Roadtrip + Drømmer og fantasier

To forestillinger til prisen av én!
To forestillinger for prisen av én!
ROADTRIP Drømmer og Fantasi 3000 2000px 3000 2000px

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord. Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer akkurat denne uka.

Kom og se hva som bobler under overflaten i Kultur-Oslo og få med deg det aller første showet av byens nye store supersuksess!

Torsdag 3. mars spiller vi:

ROADTRIP - med Ingvild og Stian

To personer drar på biltur. De vet ikke hvor de skal. De ender opp som fluktbil fra et ran, de plukker opp en brudgom på flukt, kjører utfor et stup og de havner i et bilvaskeri som krymper bilen. Basert på forslag fra publikum skal Stian og Ingvild ta dere med på en biltur som INGEN vet hvor ender. Det blir digresjoner, veikryss og smale avstikkere i møte med ulike karakterer og steder på veien. De spiller alle rollene, og det kan bli både rørende og rart og veldig morsomt. Med seg i bagasjerommet har de lydimprovisatør Henrik Stoltz Vernegg.


DRØMMER OG FANTASIER

Livet består av sort sett av mye virkelighet. Men den uvirkeligheten vi ser for oss, på godt og vondt, er pussig nok like viktige for hvordan vi har det og hva vi gjør. Noen ganger er det jævlig irriterende og andre ganger er det like greit. I Drømmer og fantasier tar vi jobben med å sjekke ut hva som egentlig foregår i uvirkeligheten vi drømmer og fantaserer om. Så slipper du å lure på åssen det faktisk hadde vært.

Ingvild, Mats og Nils Petter har spilt sammen i over 15 år og i denne splitter nye forestillingen lager de små historier basert på publikums drømmer og fantasier. Det kan bli fint og poetisk, men mest sannsynlig bare tullete og morsomt.

Med:
Mats Eldøen
Ingvild Haugstad
Nils Petter Mørland


Følg med på Facebook, Instagram og nettsiden for å se hva som spilles de andre torsdagene!

De andre forestillingene

Lykke til, Cathrine Frost!

En humorforestilling om filosofi, føding og folkehelse. Med dubstep og karate som virkemidler.
FOR GAZA (UTSOLGT) - Andre ledige datoer i mai
I dag
23. apr. 2024
19:00
Hovedscenen

Micetro™ Extravaganza

Hvem er den aller aller beste improvisatøren?!
I morgen
24. apr. 2024
19:30
Hovedscenen

Nær sagt Ibsen

Nesten som Ibsen, bare improvisert
Torsdag
25. apr. 2024
19:30
Hovedscenen