2FOR1 - Vargtimen + Baksaas+Høyer live pre-releasekonsert

To forestillinger til prisen av én!
To forestillinger for prisen av én!
Vargtimen Baksaas Høyer 3000 2000px copy 2

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord. Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer akkurat denne uka.

Torsdag 7. april har vi gleden av å presentere:

VARGTIMEN
- en improvisert enakter

En time kan gå unna på ett sekund eller den kan være lang som et år. På én time kan et livslangt forhold rase sammen, eller to ukjente forelske seg, folk kan bli født, og dø, en meteoritt kan treffe jorda og etterlate kun fire overlevende i en dommedagsbunker. Eller sekundviseren kan snegle seg over urskiven mens du venter utålmodig på det som kommer når timen endelig er over. Akkurat denne timen møter vi fire karakterer som av ulike grunner oppholder seg i samme rom. Karakterene har historie sammen, noen av karakterene kan ha planlagt denne timen eller kanskje kommer den som en overraskelse på alle.

BAKSAAS+HØYER Live
- Pre-release konsert «hortensia! lenge sia»

Denne våren slipper Fredrik Høyer og Bendik Baksaas nytt album, «hortensia! lenge sia» – en rå hyllest til vennskapet og et manifest for kjærligheten, og de kommer til oss for en intim og magisk pre-release konsert kvelden før!

Første smakebit fra albumet, låta «1111» er allerede ute og kan høres her:

Fredrik Høyer er en spoken word-artist som også har blitt kjent som fremadstormende dramatiker og skuespiller, aktuell i skuespillet «Jordopphimlesang» på Nationaltheatret og den svenske storfilmen «Utvandrarna» av Erik Poppe. På hortensia! lenge sia! viser han seg også som en av landets mest originale og teknisk virtuose rappere.

Bendik Baksaas er en av Norges mest karaktersterke elektroniske musikere. Med minimalisme, modulærsynth, trommemaskin og sampler har han utviklet en spillestil preget av lekenhet og presisjon. I 2018 mottok han Osloprisen for Årets album med plata «Duets».

Kom og se hva som bobler under overflaten i Kultur-Oslo og få med deg det aller første showet av byens nye store supersuksess! Følg med på Facebook, Instagram og nettsiden for å se hva som spilles de andre torsdagene.

De andre forestillingene

Trollbrua

GRATIS BARNEFORESTILLING UTENDØRS!
Lørdag
22. jun. 2024
12:00

Denim on Denim Kiki Ball

presented by Gigi Sunshine Angles
Søndag
23. jun. 2024
17:00
Hovedscenen

Humor på Torshov

Det Andre Teatret og Nieu Scene inviterer til festival 26.-29. juni!
Onsdag
26. jun. 2024
18:00
Det Andre Teatret + Nieu Scene + Cosmopolite