2FOR1 - Vargtimen + Steikje Løye

To forestillinger til prisen av én!
To forestillinger for prisen av én!
Vargtimen Steikje Løye 3000x2000

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord. Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer akkurat denne uka.

Torsdag 31. mars har vi gleden av å presentere:

VARGTIMEN
- en improvisert enakter

En time kan gå unna på ett sekund eller den kan være lang som et år. På én time kan et livslangt forhold rase sammen, eller to ukjente forelske seg, folk kan bli født, og dø, en meteoritt kan treffe jorda og etterlate kun fire overlevende i en dommedagsbunker. Eller sekundviseren kan snegle seg over urskiven mens du venter utålmodig på det som kommer når timen endelig er over. Akkurat denne timen møter vi fire karakterer som av ulike grunner oppholder seg i samme rom. Karakterene har historie sammen, noen av karakterene kan ha planlagt denne timen eller kanskje kommer den som en overraskelse på alle.


STEIKJE LØYE
- Med Oskar Fjørtoft Sandanger

Steikje Løye på DET ANDRE TEATRET? Ja, du hørte riktig. Dette MÅ du få med deg! Komiker Oskar Fjørtoft har igjen samlet en nydelig bukett av en gjeng, for å lage et heidundrandes show for deg!

Kveldens gjest: Espen PA Lervaag

Komikere:
Egil Skurdal
Galvan Mehidi
Camilla Frey
Veslemøy Mørkrid

Dette hysteriske showet tar utgangspunkt i kveldens gjest, og det blir laget splitter ny humor basert på gjesten! Her blandes humorsjangre og folk sammen, til et skikkelig haraball. Så om du liker revy, standup, musikk eller impro så er dette noe for deg.

Oskar Fjørtoft
er programleder for Youtube-serien "Føler'n", improvisatør i Nesten Lættis, aktuell med TvekampNieu, og en stolt Sunnmøring. Med seg på laget har liveband bestående av sidekick'enes mester: Erland Karlsen, trommis Ragna Hovig og bassist Andreas Gregersen! Dette blir STEIKJE LØYE

Kom og se hva som bobler under overflaten i Kultur-Oslo og få med deg det aller første showet av byens nye store supersuksess! Følg med på Facebook, Instagram og nettsiden for å se hva som spilles de andre torsdagene.

De andre forestillingene

Sommerimpro

Torsdag
25. jul. 2024
19:30
Barscenen

Sesongåpning

Kom å bli med på feiringa!
Lørdag
17. aug. 2024
19:30
Hovedscenen

Micetro™ Extravaganza

Hvem er den aller aller beste improvisatøren?!
Onsdag
21. aug. 2024
19:30
Hovedscenen