2FOR1 - Vargtimen + Klossmajor live på barscena

To forestillinger til prisen av én!
To forestillinger for prisen av én!
Vargtimen Klossmajor 3000 2000px

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord. Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer akkurat denne uka.

Torsdag 17. mars har vi gleden av å presentere:

VARGTIMEN
- en improvisert enakter

En time kan gå unna på ett sekund eller den kan være lang som et år. På én time kan et livslangt forhold rase sammen, eller to ukjente forelske seg, folk kan bli født, og dø, en meteoritt kan treffe jorda og etterlate kun fire overlevende i en dommedagsbunker. Eller sekundviseren kan snegle seg over urskiven mens du venter utålmodig på det som kommer når timen endelig er over. Akkurat denne timen møter vi fire karakterer som av ulike grunner oppholder seg i samme rom. Karakterene har historie sammen, noen av karakterene kan ha planlagt denne timen eller kanskje kommer den som en overraskelse på alle.

KLOSSMAJOR
- live på barscena

Klossmajor har etablert seg som et sterkt liveband på Norges scener de siste årene og slipper endelig sitt debutalbum «Ordner seg for snille jenter» i April etter flere singelslipp og samarbeid med Ravi. De tre vokalistene (Karoline Karlsen, Dorothea Økland, Maja Sørbø) veksler på å være i front med sterke vokalharmonier, fløyelsmyke melodier og innslag av rap. Låtene er skrevet av Karoline Karlsen og med norske tekster om oppvekst, kjærlighet og prestasjon fester låtene seg til hjernen og gjenklangen ljomer i øret i lang tid etterpå. Bli med på musikalsk hjemmefest - alle er invitert!

Denne kvelden gjør de et nedstrippet sett med Håvard Ersland på tangenter!

Etter konserten fortsetter vi festen med DJ i baren ut kvelden!

Kom og se hva som bobler under overflaten i Kultur-Oslo og få med deg det aller første showet av byens nye store supersuksess! Følg med på Facebook, Instagram og nettsiden for å se hva som spilles de andre torsdagene.

De andre forestillingene

Micetro™

Solide veteraner møter ferske nybegynnere!
Åpen gratis workshop kl.18-19 og studentpris!
I dag
8. feb. 2023
20:00
Hovedscenen

Steikje Løye

med Oskar Fjørtoft
Gjester 9. februar: Vita og Wanda!
I morgen
9. feb. 2023
19:30
Hovedscenen

Crash and Burn

kjente fjes på dypt vann
med Vidar Magnussen
Fredag
10. feb. 2023
19:00
Hovedscenen