Andre Historier - "Døden"

Personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv
Andre historier

Personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv.

I Andre Historier hører du de historiene du ikke får høre andre steder, små og store personlige opplevelser som både er så utrolige at de må være sanne og så lite trolige at de umulig kan være sanne.

Til Andre Historier kommer et nydelig knippe kjente og ukjente komikere, fortellere, poeter og andre utøvere for å dele morsomme, rare, triste og rørende øyeblikk fra sine egne liv.


23. mars - KVELDENS TEMA: "DØDEN"

Døden er noe av det mest universelle vi som mennesker møter i løpet av et liv. Det kan bety bortgangen til noen vi var glade i, transformasjoner eller nye begynnelser. Døden kan både opppleves som en tragedie og en mulighet, og det kan være skjønnhet i begge deler. Vi har invitert fem nydelige utøvere og én konferansier til å danse med døden på scene. Kom og dans med oss!

KVELDENS KONFERANSIER:
Cathrine Frost

KVELDENS FORTELLERE:
Vigdis Hjorth
Samir Madad
Ellen Sekulic
Snorre Monsson
Helene Abrahamsen
Kjetil Stavenes

OM ANDRE HISTORIER

Andre Historier finner du der slampoesi, muntlig fortelling, Spoken Word og Stand-Up møtes. Inspirert av blant andre The Moth (True Stories Told Live) i USA, er Andre Historier en scene for «personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv».

Andre Historier er utviklet av Albatrass ved Ingunn Christensen, Hilde Madsø Jacobsen og Marie Ulsberg sammen med Kristine Haugland og Torgrim Mellum Stene.

I 2017 overtok Det Andre Teatret produksjonen, og nå etter en altfor lang pause er endelig Andre Historier tilbake på barscenen


De andre forestillingene

Lykke til, Cathrine Frost!

En skikkelig morsom forestilling om livets begynnelse.
UTSOLGT
I dag
9. jun. 2023
21:00
Hovedscenen

Ut og stjæle scener

på Det Norske Teatret
Onsdag
14. jun. 2023
20:00
Det Norske Teatret (Hovedscenen)

Sommerimpro

Torsdag
15. jun. 2023
19:30
Barscenen + Hovedscenen