Fortellerfestivalen: FAKE Workshop: Improvisatorisk musikk og fortellerkunst

Abbi Patrix & Wilfried Wendling
6 BB2632 E 115 B 4541 9995 4051 E7 C6 F3 F6

Fortellerfestivalen inviterer til lekende workshop med fortelleren Abbi Patrix (NO/FR) og komponisten og musikeren Wilfried Wendling (FR).

Sammen står Patrix og Wendling bak forestillingen FAKE, som får norgespremiere under Fortellerfestivalen 2. april 2022. FAKE er en vandreforestilling der fortellingen om Peer Gynt og dagens “fake news” behandles improvisatorisk sammen med en perkusjonist som spiller på objekter vandringen passerer, gjestende fortellere og musikere og forbipasserende. Wendling behandler lyden elektronisk og lager en øyeblikkskomposisjon sammen med Patrix sin fortelling. Publikum hører alt via hodetelefoner de får utdelt fra kompaniet. Det hele er en lek med hva som er ekte og falskt.

3. april holdes en workshop basert på forestillingen, kreatørene og “leketøyet” deres. Workshopen retter seg dels mot lekelystne og musikkinteresserte fortellere, og dels mot eksperimentvillige musikere, lyddesignere og komponister.

Benytt denne enestående sjansen til å leke og utvide din horisont som forteller og musiker/lydprodusent!


--

Abbi Patrix er en levende legende innen europeisk fortellerkunst, og har drevet sitt Compagnie du Cercle siden 1980. Han har turnert i Storbritannia, Skandinavia og Vest-Afrika og har fortalt på Barbican Centre og på The Globe Theatre i London. Patrix har gjestet Fortellerfestivalen flere ganger tidligere, både som forteller og pedagog.

Wilfried Wendling begynte som komponist etter konservatoriestudier. Siden 2000 har han gått mer over til å lage “lydteaterforestillinger”, med hovedsakelig elektronisk musikk, presentert bl. a. på Opéra Comique i Paris og på flere internasjonale festivaler. Han arbeider også som komponist for andre, og inngår i mange cross-over-prosjekter med andre scenekunstnere og forfattere.

De andre forestillingene

The Kontor

En improvisert sit-com om ditt kontorfellesskap
Onsdag
29. mai 2024
19:30
Hovedscenen

Late Night Impro

Gameshow, bobbler og impro!
Fredag
31. mai 2024
22:00
Hovedscenen
IMG 8789

Møt oss på Sorg!

Onsdag
5. jun. 2024
19:00
Intimscenen