Fortellerfestivalen: Story Sharing Café

UPOLERT
Gratis
42 B23 A5 D 3 FFD 4 FAC 997 D DA519 D20 FFBE

Story Sharing Café er en sosial happening der det er enkelt og morsomt å dele dine egne hverdagshistorier og lytte til andres. Alt du trenger er et åpent sinn og en nysgjerrighet på historier og nye mennesker.

Liker du å møte nye mennesker? Har du en historie å dele?
Bli med på Story Sharing Café!

Det er ingenting å forberede. Våre verter i UPOLERT ønsker deg velkommen med afghansk te og leder prosessen på en trygg, hyggelig og hjertevarm måte.

På slutten av caféen blir det åpen samtale mellom Lise Forfang Grimnes fra UPOLERT og finsk forteller Markus Luukkonen, som har utviklet Story Sharing konseptet og driver Story Sharing Universum i Helsinki.

--

UPOLERT er et selvstendig brobygger- og fortellerprosjekt som ble startet i 2014 av Fortellerfestivalen og Afghanistankomitéen. Gruppen består av unge norsk-afghanere og profesjonelle fortellere som alle er erfarne formidlere av egne livshistorier. UPOLERT jobber med ytringsfrihet og sosial brobygging med mål om å bidra til respekt, kjennskap og kunnskap om hverandres ulikheter. Historiene de forteller er upolerte og ekte, og samtidig lett tilgjengelige for publikum. Under Fortellerfestivalen inviterer de også publikum til å dele sine egne historier med hverandre.

De andre forestillingene

Lykke til, Cathrine Frost!

En skikkelig morsom forestilling om livets begynnelse.
UTSOLGT
I morgen
9. jun. 2023
21:00
Hovedscenen

Ut og stjæle scener

på Det Norske Teatret
Onsdag
14. jun. 2023
20:00
Det Norske Teatret (Hovedscenen)

Sommerimpro

Torsdag
15. jun. 2023
19:30
Barscenen + Hovedscenen