Go Figure! Festival: SNILL

Open Window Theatre (NO)
Go Figure Festival
Open Window Theatre 6 1

Go Figure! Festival og Det Andre Teatret presenterer:

SNILL


SNILL handler om Lussi, den perfekte jenta! Hun er høflig, pen, flink og snill. Så snill at hun til slutt blir helt usynlig.

Snill er basert på Gro Dahles populære bok med sammen navn, og handler om Lussi - eller om alle «snille piker» – personifisert gjennom Lussi. Dette er historien om de snille barna som blir usynlige fordi de aldri får lov til - eller aldri tør - å gjøre annet enn det de blir bedt om. Og det er å sitte stille, rekke opp hånden før de snakker, være rene, pene, høflige og ivaretagende.

Denne rørende og tankevekkende forestillingen viser Lussis kamp for å finne sine egne krefter, sitt eget sinne og sin egen måte å bli sett på. Forestillingen er en blanding av figurteater, skuespill og animasjon og spilles med en varme og humor som går rett til både hjerte og magemuskler.

«Både Gro Dahles bok og Open Windows dramatisering barneforestillingen Snill er ikke bare ambisiøs i sitt sceniske uttrykk – den lykkes også med å ta det visuelle og tekstlige universet fra boken den er basert på til teaterscenen.» Judith Dybendal i Periskop


Open Window Theatre

Open Window Theatre er et kritikerrost teaterkompani fra Bergen som spiller sine forestillinger over store deler av Europa. De lager familieforestillinger fylt med humor og varme, og deres moderne uttrykk med spennende interaksjoner mellom dukketeater, skuespill, animasjon og musikk snakker rett til barnepublikummet.

Kompaniet er støttet av Kulturrådet og Bergen kommune, og er stadig å se på nasjonale og internasjonale festivaler.

I 2021 ble de nominert til publikumsprisen i Bergen, en pris som normalt tildeles de som lager underholdning for voksne.


Go Figure! Festival

Go Figure! Festival for figurteater og visuell scenekunst i Oslo er en biennale som ble arrangert første gang i 2018. Det Andre Teatret har gleden av å samarbeide med festivalen i 2022. Vi avslutter sesongen med å vise flere av festivalens forestillinger på våre scener fra 7. til 11. juni!


De andre forestillingene

Trollbrua

GRATIS BARNEFORESTILLING UTENDØRS!
Lørdag
22. jun. 2024
12:00

Denim on Denim Kiki Ball

presented by Gigi Sunshine Angles
Søndag
23. jun. 2024
17:00
Hovedscenen

Humor på Torshov

Det Andre Teatret og Nieu Scene inviterer til festival 26.-29. juni!
Onsdag
26. jun. 2024
18:00
Det Andre Teatret + Nieu Scene + Cosmopolite