Gustav og Tobias spiller tusen millioner forskjellige forestillinger MED VENNER!

Hver søndag!
Gustavog Tobias

Gustav og Tobias har tatt med seg alle vennene sine for å lage tusen millioner forskjellige forestillinger. Hver uke kaster de forrige ukes manus i søpla og begynner på nytt. Med helt blanke ark. Og nye aktører. Uten noen plan. Det eneste som er sikkert er at forestillingen skal vises ved ukeslutt. Altså, det blir en splitter ny forestilling hver eneste søndag!
Helt til de har laget tusen millioner forskjellige forestillinger!


Blir det en spionthriller, en postmoderne performance, en barneforestilling for voksne, et superhelteventyr, kokkeprogram, danseforestilling, youtubevideoer, baklengsdrama, rockekonsert, planking, noe teit, filmavis, bilutleie, blinddate, en blanding av alt eller en blanding av ingenting? Det gjenstår å se!

Tusen millioner forskjellige forestillinger er en forestilling som spilles hver søndag på hovedscenen i oktober og (halve) november.


Hvem er Gustav og Tobias egentlig?
Jo!

Gustav Lie Gundersen er født og oppvokst i Tønsberg. For tiden studerer han Tekst og Skribent ved Westerdals. Han spiller i Ecstasy Impro, skrevet flere skolerevyer og er kjent for å dyrke fram sprøe sceniske konsepter (med variert hell, selvfølgelig). Gustav er veldig lett å bli kjent med, men vanskelig å bli kvitt. Og hvis du spør han pent, gjør han gjerne et trylletriks eller to.

Tobias Kolbjørnsen kommer fra Lier (IKKE DRAMMEN!), og er mannen med mange jern i ilden (selvutnevnt). Når han ikke spiller shows med Ecstasy Impro, lager han forestillinger med kompaniet Lyndragene. Han står også standup, spiller skuespill og holder kurs i konferansiering. Tobias har en nasal, men behagelig stemme og en veldig snill familie.

De har slått seg sammen, fått med en haug av flinke, sprøe og forskjellige folk. Klare for å presse ut en ny forestilling hver eneste uke.

De andre forestillingene

2FOR1

To forestillinger til prisen av én!
Torsdag
26. mai 2022
19:00
Hovedscenen

Gullrekka

Fredag
27. mai 2022
21:00
Hovedscenen

Instant Broadway

En helaftens improvisert musikal
Lørdag
28. mai 2022
19:00
Hovedscenen