Hjemmealenefest

Det Andre Teatret feirer 10 år!!
Feirer 10 år på 4 dager!
Hjemmealenefest Versjon2 So Me ny

For ti år siden slo vi dørene opp for første gang og inviterte til det som skulle vise seg å bli tidenes lengste hjemmealenefest! At vi fortsatt skulle være her og at det fortsatt skulle være så gøy et helt tiår etter ville vi aldri trodd.

Men vi syns det er ordentlig stas og syns det fortjener en skikkelig feiring. 27. - 30. oktober inviterer vi til firedagers heidundrande fest med massevis av gjester og bananas underholdning. Hver kveld serverer vi noe av det gøyeste vi kan tenke oss og vi har slått på stortromma for å få tak i kule ting å vise dere.

Det blir ensemblet, impro, musikk, dans, masse gjester og overraskelser, fester, foodtruck og mye mye morro. Kjøp billett til en eller flere dager, kom og heng med oss i baren, hjelp oss å mimre om gamledager og fyll huset med stas, bling, bobler og ball. Alle er invitert & vi gleder oss til å se deg!

-

ONSDAG inviterer vi til bobler og offisiell åpning av tiårsjubileet med ordfører Marianne Borgen og teatersjef Mats Eldøen, musikk, taler og mingling før forestilling. Etterpå tropper så og si hele ensemblet opp for å spille Micetro for å finne ut hvem av oss som faktisk er den beste. Publikum gir poeng og én etter én blir vi stemt ut , helt til vi står igjen med kveldens Micetro - den ultimate tiårsjubilanten! Her blir det kniving, skitne triks og høy underholdningsfaktor!

For hver festkveld torsdag, fredag og lørdag har vi sydd sammen et kokodeilig opplegg for dere i publikum. Dørene åpner 18 og det er live musikk eller DJ og fest i baren hele kvelden. Ensemblet har rigget til SuperGULLREKKA og invitert med seg noen av de morsomste, flinkeste, mest utfordrende folka de kan tenke seg.

TORSDAG kan vi friste med bl.a. en ekte kunstmaler som skal bryne seg på ensemblet, noe jævla skumle greier som Kristine har kokt sammen og skuespillere fra hovedstadens ordentlige teaterscener.

FREDAG kommer bl.a. to ekte leger som skal lage teater med oss, en gjeng samtidsdansere og selveste Ane Dahl Torp som blir kasta ut på skikkelig dypt vann. Uten svømmevest.

Som om ikke det var nok blir det et episk Improvors på slutten av begge kveldene, med ensemblet + gjester!

LØRDAG har bl.a. Olli Wermskog fått lage sitt favorittshow og vi kan røpe at det blir rytmer, nakenhet, sirkus og yoyo. Og kanskje en liten musikal på toppen! Deretter spiller Såvidt en hit med et helt STORBAND på slep! Vi avslutter kvelden med Dj og godt å drikke i baren.

Vi gleder oss til å se deg!!


Følg med på Facebook og Instagram for mer info om program og gjestene som kommer.

De andre forestillingene

Trollbrua

GRATIS BARNEFORESTILLING UTENDØRS!
Lørdag
22. jun. 2024
12:00

Denim on Denim Kiki Ball

presented by Gigi Sunshine Angles
Søndag
23. jun. 2024
17:00
Hovedscenen

Humor på Torshov

Det Andre Teatret og Nieu Scene inviterer til festival 26.-29. juni!
Onsdag
26. jun. 2024
18:00
Det Andre Teatret + Nieu Scene + Cosmopolite