Fredag 20. okt. 2023

MIDTVEISFEST: It's a Motherf**king Pleasure (UK)

By and with FlawBored
Hovedscenen
22:00
MIDTVEISFEST
MIDVEISFEST!
IAMPF idtveisfest 3 2 c Hannah Smith WEB

Vi så denne forestillinga på SOHO Theatre i London tidligere i år, og siden har den gjort rent bord på Edinburgh Fringe. Vi føler oss rett og slett litt heldige som kapra dem før de ble fullbooka. Forestillingen tilbyr et smart, morsomt og satirisk blikk på funkofobi og samfunnets insisterende trang etter å trykke oss inn i riktig mal. Føltes skikkelig nytt og annerledes og anbefales skikkelig!

Usually disabled people want to do the right thing. But what if they don't?

What if they were out to make as much money as possible from the guilt of non-disabled, anxious people (like you)?

Hot off the back of their smash-hit Edinburgh Fringe and VAULT Festival and SOHO Theatre runs, multi award-winning, disability-led theatre company FlawBored present a scathing satire on the monetisation of identity politics that spares no one.


ABOUT FLAWBORED

FlawBored is a multi award winning disability led Theatre Company, Co founded by Samuel Brewer, Aarian Mehrabani and Chloe Palmer. They create meta theatrical work with dark irreverence which aims to address complex and uncomfortable issues surrounding identity which no one has the answers to.

There shows all feature integrated, creative access through out and seek to create an environment where all audiences, regardless of impairments and disabilities are able to access the same show.

A FlawBored show is cheeky, chaotic and most importantly is not disability ‘trauma-porn’ or ‘pity-porn.’


MIDTVEISFEST

VELKOMMEN TIL MIDTVEISFEST! Det er på tide med en fest! Midt i oktober er vi kommet midtveis i årets høstsesong, vi er midtveis inn i mørketida og midtveis inn i behandlingstida på Kulturdirektoratets scenekunstsøknader. Jaggu er vi ikke midtveis til neste vinter-OL og halvveis i saksbehandlingstiden på om vi får beholde den nye pergolaen vår også. Det er med andre ord mange gode grunner til å feire!!

Til årets program har vi invitert både ensemble, venner av venner & folk vi møter for første gang. Fra Storbritannia kommer den satiriske kremforestillingen «IS A MOTHERF**KING PLEASURE», laga av FlawBored – et prisvinnende teaterkompani ledet av scenekunstnere med funksjonshemning. Våre venner i SPKRBOX stiller med UTKAST og INSTANT; to forestillinger der en gjeng med forskjellige scenekunstnere blir satt sammen og får henholdsvis én dag eller én uke på å lage en forestilling. Don Martin har ur-premiere på sin forestilling/konsert «ROMSÅSGUTT», for å feire at det er 10 år siden hans Spellemann-vinnende solodebut kom ut og låta “Nilsen” ble det moderne anthemet for Oslo øst. Og sist, men ikke minst, inviterer vi en haug med forskjellige folk til å lage improvisert tullball (og litt ordentligball) med oss på MICETRO EXTRAVAGANZA og SUPERGULLREKKA. I tillegg blir det selvfølgelig fest i baren hver kveld! Med andre ord INGEN grunn til ikke å komme!

Sjekk ut resten av programmet på nettside.

De andre forestillingene

Trollbrua

GRATIS BARNEFORESTILLING UTENDØRS!
I morgen
23. jun. 2024
12:00

Denim on Denim Kiki Ball

presented by Gigi Sunshine Angles
I morgen
23. jun. 2024
18:00
Hovedscenen

Humor på Torshov

Det Andre Teatret og Nieu Scene inviterer til festival 26.-29. juni!
Onsdag
26. jun. 2024
18:00
Det Andre Teatret + Nieu Scene + Cosmopolite