Steikje Løye

med Oskar Fjørtoft
Steikje Løye med Jan Åge 3120x2024

Steikje Løye på Det Andre Teatret er kommet for å bli.

Showet som tidligere har hatt gjester som Erna Solberg, Vita og Wanda, Bjarte Tjøstheim, Else Kåss Furuseth og Dan Børge Akerø for å nevne noen, er klare for en stjernespekket høst!

Steikje Løye er showet som hyller en kjent gjest, gjennom impro, standup, musikk, sketsj eller annen form for humor. Vi gjør torsdagen din til en fest, med husband, latter, allsang, og en helt sinnsyk stemning!

Oskar Fjørtoft Sandanger inviterer deg inn til sin favorittplass i verden - scenen på Det Andre Teatret. Oskar er komiker, improvisatør og blant annet aktuell som programleder i NRK P3 og for podkasten «Ta vare- med Hannah og Oskar».

Kveldens gjest 2. november: Jan Åge Fjørtoft

Jan Åge Fjørtoft er tidligere fotballproff, og nå ser vi han i Viaplay sine dekninger av Premier League, på indre bane. Han har spilt 71 landskamper for Norge, og spilt for blant andre Sheffield United, Middlesbrough og Eintracht Frankfurt. Vanligvis får han personer som Erling Haaland, Martin Ødegaard og Eric Ten Hag til å prate, men denne torsdagen er det han som skal intervjues og hylles. I tillegg til dette er han onkel til Steikje Løye sin faste programleder: Oskar.

Kveldens komikere:
Espen Abrahamsen
Camilla Frey
Helene Abrahamsen
Preben Lillebø Rongve
Martin Marki

Gjør deg klar for verdens beste torsdag.

Dette blir STEIKJE LØYE!


De andre forestillingene

Tre nøtter til WHO?!

Part 2... Enda mere nøtts!
I dag
30. nov. 2023
19:00
Hovedscenen

Ønskelista

EKSTRAFORESTILLING
Lørdag
2. des. 2023
12:00
Intimscenen

Teater Pappvin presenterer: Storhammer

En krimparodi
Fredag
8. des. 2023
19:30
Intimscenen