Stream Team Deathmatch #3

Fredag 18.desember kl.20
Live Stream!
Stream Team DEATHMATCH

Vi kjører på med våre improviserte streaming-forestillinger.

Atter en gang inviterer vi til «Stream Team - DEATHMATCH!», en underholdningskonkurranse der dere hjemme må hjelpe hvert deres lag å vinne! To lag konkurrerer om å lage den beste underholdningen, og lagene på skjermen har med seg hvert sitt lag på chat, som består av dere i stua. Ooooog du kan fint bare sitte og se på!

Kjøp billett og du får tilsendt en mail med nettside og passord. Man går inn på https://www.datstream.no og taster inn passordet som står på billetten. Passordet fungerer kun til angitt dato og klokkeslett. Da vil du automatisk bli sendt videre til «Blått» eller «Rødt» lag. Begge lagene ser den samme streamen, så ikke vær redd; Du går ikke glipp av noe! Hvis du ønsker å være med i chatten trenger du å logge på med en YouTube eller Google-konto. Hvis du ikke har brukt kontoen din til å chatte på direktesendinger før, kan du bli bedt om å opprette en kanal før du får chatte. Det er ikke nødvendig å ha en konto for bare å nyte showet som det er.

Hvis det uheldige skulle skje og du skulle bli kastet ut av internett, appen eller andre steder kan du alltid gå tilbake til https://www.datstream.no og komme inn igjen. Vi kan dessverre ikke love at du havner på det samme laget, da sorterings-hatten vår lever sitt eget liv.

Vi gleder oss!

Denne runden er vi nødt til å selge billetter for å få sjappa til å gå rundt, men vi har forsøkt å gjøre det så lett og tilgjengelig som mulig for dere.

De andre forestillingene

Lykke til, Cathrine Frost!

En skikkelig morsom forestilling om livets begynnelse.
UTSOLGT
I dag
9. jun. 2023
21:00
Hovedscenen

Ut og stjæle scener

på Det Norske Teatret
Onsdag
14. jun. 2023
20:00
Det Norske Teatret (Hovedscenen)

Sommerimpro

Torsdag
15. jun. 2023
19:30
Barscenen + Hovedscenen