Fredag 20. okt. 2023

MIDTVEISFEST: SuperGullrekka

Hovedscenen
19:00
MIDTVEISFEST
MIDTVEISTFEST!
Gullrekka No Logo Midtveisfest v2

SuperGullrekka jakter på den beste underholdningen! Legg fra deg fjernkontrollen og benk deg i salen.

Som alltid er det fire improvisatører som gjør alt de kan for å knuse samtlig annen underholdning ned i støvlene. De får 20 minutter hver til å gjøre hva de vil, men med målet om å lage best mulig underholdningen. Du bestemmer hvem som vinner, og vinner konseptet skal pitchen inn i gullrekka til Nrk!! Blir det kunst? Dritt? Trendsetter? Kommersiell magi? Smalt og vakkert? I SuperGullrekka er det bare de raffeste ideene som har fått plass - dette er kremen av kremen! Kom og stem frem din favoritt!


MIDTVEISFEST

VELKOMMEN TIL MIDTVEISFEST! Det er på tide med en fest! Midt i oktober er vi kommet midtveis i årets høstsesong, vi er midtveis inn i mørketida og midtveis inn i behandlingstida på Kulturdirektoratets scenekunstsøknader. Jaggu er vi ikke midtveis til neste vinter-OL og halvveis i saksbehandlingstiden på om vi får beholde den nye pergolaen vår også. Det er med andre ord mange gode grunner til å feire!!

Til årets program har vi invitert både ensemble, venner av venner & folk vi møter for første gang. Fra Storbritannia kommer den satiriske kremforestillingen «IS A MOTHERF**KING PLEASURE», laga av FlawBored – et prisvinnende teaterkompani ledet av scenekunstnere med funksjonshemning. Våre venner i SPKRBOX stiller med UTKAST og INSTANT; to forestillinger der en gjeng med forskjellige scenekunstnere blir satt sammen og får henholdsvis én dag eller én uke på å lage en forestilling. Don Martin har ur-premiere på sin forestilling/konsert «ROMSÅSGUTT», for å feire at det er 10 år siden hans Spellemann-vinnende solodebut kom ut og låta “Nilsen” ble det moderne anthemet for Oslo øst. Og sist, men ikke minst, inviterer vi en haug med forskjellige folk til å lage improvisert tullball (og litt ordentligball) med oss på MICETRO EXTRAVAGANZA og SUPERGULLREKKA. I tillegg blir det selvfølgelig fest i baren hver kveld! Med andre ord INGEN grunn til ikke å komme!

Sjekk ut resten av programmet på nettside.

De andre forestillingene

Trollbrua

GRATIS BARNEFORESTILLING UTENDØRS!
I morgen
23. jun. 2024
12:00

Denim on Denim Kiki Ball

presented by Gigi Sunshine Angles
I morgen
23. jun. 2024
18:00
Hovedscenen

Humor på Torshov

Det Andre Teatret og Nieu Scene inviterer til festival 26.-29. juni!
Onsdag
26. jun. 2024
18:00
Det Andre Teatret + Nieu Scene + Cosmopolite